divendres, 28 de juny del 2019

Vídeos


Calor, fa molta calor. Avui a Barcelona s'estan batent tots els rècords de temperatures en un mes de juny. Sembla ser que a la resta de Catalunya també.

La veritat és que no tinc gaires ganes de fer l'habitual article setmanal, i possiblement, vosaltres amics lectors tampoc tindreu ganes de llegir. La meva primera intenció ha estat esperar uns dies a que vinguin temperatures més adequades, però després he pensat que potser podria buscar fer un article que fos més fàcil d'empassar i vaig pensar que us podia penjar uns vídeos relacionats amb els escacs.
Això si, vídeos breus i agradables, vídeos sense gaires pretensions.

Doncs, dit i fet. Aquí els teniu:

El primer és un vídeo que va sortir al Club Super3 el dia 8 d’abril de 2019.



El segon vídeo dona una explicació de que són els escacs, especialment per a la gent de fora del món dels escacs.



El tercer vídeo fa referència a una trama relacionada amb els escacs de la pel·lícula “Joc d'ombres”; una molt lliure versió sobre Sherlock  Holmes.

Foto: iTunes



Aquest quart vídeo té que veure amb els escultors de sorra. Art efímer, però algunes obres són realment bones, com la que surt en aquest vídeo.



Ens agradi o no, els escaquistes som una mica “frikis” i ens agrada tot el que està relacionat amb els escacs. Aquest cinquè vídeo fa referència a una cançó sobre els escacs per a nens.



Per finalitzar us poso un vídeo sobre vuit curiositats sobre els escacs.



Vídeos curts, per passar l'estona. Quan passi aquesta feixuga calor, de ben segur que us posaré articles amb més contingut.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger M 'han encantat aquests videos tant que recomanare la seva visio als alumnes de la nostre Escola d escacs!!!!Dilluns marxem una setmaneta a Palamos sur mer(Com que tota la meva vida profesional he estat molt lligat a la cultura francesa dit aixi sembla que vagi mes lluny!!!Naturalment per la setmana entrant co comptis amb el meu comentari fins dimarts 9 Una forta abraçáda amic Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Us desitjo una molt bona estada a Palamós, descanseu i carregueu "piles", en fi, gaudiu de la vida!

Una forta abraçada, tant a tu, com a la Montse.