diumenge, 3 de març del 2019

Per equips. Setena ronda


Setena ronda. A aquesta alçada, totes les rondes són importants, tant a la part alta de la classificació, com a les places per eludir el descens.

Tal i com vaig comentar la setmana passada, nosaltres tenim que guanyar tots els encontres per poder gaudir d'alguna possibilitat de poder jugar el Play-Off d’ascens.

Avui era la primera final, amb un equip que l'any passat estava a la Divisió D'Honor. S'ha de dir que el Peona i Peó ja no té alguns dels jugadors que tenia l'any passat, però no obstant això, té un equip "arregladet "per a Primera Divisió, com demostra que no havien perdut cap encontre a les sis primeres rondes.

El matx ha estat dur i igualat com demostren les set taules que han hagut; al final el resultat ens ha afavorit i encara podem somiar.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:








El Sant Martí B ha jugat i guanyat al Penya Mollet per 6 a 4.






El Sant Martí E ha jugat amb el Barad D, el resultat ha estat de 2 a 2.



El proper dia, juguem amb el Catalunya Escacs Club, que ens porta un punt. Si guanyem, podrem seguir somiant, sinó, felicitar als que pugin.

Salut i escacs,

1 comentari:

Fred ha dit...

Hola Toger.Perdona pel retras en fel ecomentari-L'he fet mentalment pero ja veig que no tinc poders telepatics.Tal com et vaig dir setmanes anteriors sempre cal tenir u objectiuVosaltres aquest aby teniu devant tres taulers forts per aquesta catagoria y aixo fa que els altres taulers es preparen molt be,Per altre banda penso que no heu asimilat que podieu pujar.PPer tant pasi el que pasi diumenge l'any vinentheu de fer una cistellada i mentalitzarvos per pujar.Nosaltres ho tenim molt dificil per mantenirnos i seria un petit miracle que juguessimla promocio.Com diuen al teatre;Molta merda diumenge!!!! Fred