diumenge, 17 de març del 2019

Per equips. Novena ronda


Novena i última ronda. Amb les partides d'avui el Campionat de Catalunya per equips 2019 s'ha acabat.

S'ha acabat per totes les fases regulars a excepció de la Divisió d'Honor i les fases d'ascens i descens.

Per nosaltres, el Club d'Escacs Sant Martí, el campionat ha finalitzat per a tots els equips, es a dir, des de l'A fins el F. Tinc que dir que cap dels nostres equips ha aconseguit pujar de categoria, però, en canvi, cal destacar com qüestió positiva que cap dels nostres equips ha baixat de categoria.

Avui el nostre primer equip ha jugat i perdut amb el Castelldefels. La veritat és que hem afrontat el matx amb moltes baixes i a més un company no ha vingut. El matx ha estat molt competit i la veritat que semblava que el resultat acabaria estant del nostre costat, però al final algunes partides que semblaven molt favorables per nosaltres s'han perdut i això a determinat el matx. En fi, no és la primera vegada que ens passa això en aquest campionat, no podem dir que ha estat un bon campionat per la nostra part.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:


La classificació final ha estat aquesta:


Com sempre us passo unes fotos:







El Sant Martí B ha jugat i guanyat al Sant Boi B per 6'5 a 3'5.







El Sant Martí E ha jugat amb el Vall de Tenes D, el resultat ha estat de 4 a 0.


Per finalitzar, felicitar als que si han fet un campionat destacat:
L’Ateneu Colon que ha guanyat tots els encontres i ha pujat, molt merescudament, a Divisió d'Honor.
El Catalunya Escacs Club, que ha quedat segon i jugarà el Play off d’ascens.
Els amics del Gramenet, que han fet un campionat excel·lent i han quedat tercers.

Bé, no ens donarem compte i ja estarem jugant el proper Campionat de Catalunya per equips. Però, pels qui els vingui de gust, abans tindrem la possibilitat de jugar molts i molts tornejos.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger, en realitat el vostre campionat va acabar diumenge pasat.Aquesta ronda era un tramit engorros que calia pasar si pero amb moltes pocas ganas de fer ho.Coincideixo amb tu que l'Ateneu Colon ha estat un brillant guanyador .Merescut tambe el sotscampionat del Catalunya( l equip del meu barri!,vaig neixer a Rector Triado) encara que com saps vaig començar al Sant Josep en la meva etapa juvenil i despres porto més de cinquanta anys al Congrès.En quant a la vostre actuacio vist des de fora penso que os ha mancat planificacio o adaptarse a una nova situacio.Els dos nous fitxatges han provocat un canvi d escenariqque no heu sabut rendibilitzar.Heu donat un disgust al Beto que somiava de pujar un any a Divisio d 'Honor,Per acabar espero amb il lusio la teva habitual article setmanal!Fins la setmana entrant company!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Doncs si, era un matx intranscendent, però des del meu punt de vista vam tenir masses incidències negatives. Sabíem que havia un parell de baixes, després es va produir una baixa no prevista per qüestions mèdiques i el dia del matx una incompareixença que encara no tinc clar per què es va produir. No es una bona manera de finalitzar el campionat.

Però bé, “al mal tiempo buena cara” i ara cal pensar en clau futur. Uns quants del Sant Martí ens hem apuntat al torneig de la Lira que comença el 4 d'abril, podries apuntar-te, no? Així ens podríem veure més sovint.
vinga, no siguis mandrós i fes un esforç.