diumenge, 11 de març de 2018

Per equips. Ronda VIII


Vuitena ronda, això està a punt de finalitzar. Bé, esta a punt de finalitzar la fase regular a nou rondes, desprès, alguns tindran que jugar bé per pujar, bé per no baixar.

Avui hem jugat amb el Congrés, club en el qual vaig jugar molts i molts anys i que en el qual tinc molts bons amics. El matx ha estat molt dur, el Congrés ha donat la cara i inclús s'han posat amb un 3 a 1 al seu favor, desprès, les partides han anat posant-se del nostre costat i el marcador final ha estat de 6’5 a 3’5.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:


L'equip “B” ha jugat amb el Mataró i el resultat ha estat de 4'5 a 5'5 a favor dels del Maresme.


L’equip “E” ha jugat amb el Paretana C, el resultat ha estat de 2 a 2.
Però tornem a l'equip A i el seu grup, us passo la classificació després d'aquesta vuitena ronda:


Com podeu comprovar el Barcelona té tots els números de quedar primer, probablement ja ho és per desempat. A la part baixa la qüestió no està tan clara, el Banyoles ja ha baixat, però la segona plaça de descens i la plaça de promoció encara no té candidats definitius; en aquest sentit la última ronda es presenta força emocionant i dramàtica.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:En primer lloc felicitats per la vostra victoria d'avui on ha primat la esportivitat sobretot per als que veuen fantasmes entre els equips amics de Barcelona.Ha quedat molt clar que ara i avui el Sant Marti es millor que nosaltres i que l'any pasat va ser un dia molt rodó per a nosaltres sobretot perque tenim tres baixes molt sensibles que no poden jugar per raons familiars. Nosaltres crec que ens hem guanyat el dret de tenir la permanencia a les nostres mans encara que els contrincants sobretot quant estan amb l'aigua al coll son molt capaços d'aconseguir tombar la truita.També felicito al vostre D que no sols ha pujat al derrotar al nostre C sino que li ha arrabasat el primer lloc.També demano diusculpes per la setmana pasada on el comentari al fer-lo personalment vaig oblidar de penjarlo.Per tant la conversa queda entre nosaltres ja que estic informat que la prensa no la té gravada.Fins la setmana entrant company!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Frederic,

Les teves paraules t'honren, sempre has estat un “caballer” dels escacs. En aquests dies de dirigents de “pa sucat amb oli”, bocamolls de Facebook, directius com tu fan més falta que mai.

No perdeu l'esperança, teniu que guanyar el proper diumenge si o si, i després esperar els altres resultats, fins i tot us podeu salvar sense jugar la promoció.

Molts ànims i molta sort, companys.