diumenge, 18 de març del 2018

Per equips. Ronda IX

Novena ronda i a la fase regular “tot el peix està venut”. Avui hem visitat al C.E. Barcelona, club fundat el 15 de novembre de l'any 1921, el que va representar ser el primer club d'escacs a Catalunya i a l'Estat Espanyol.


El Barcelona ha estat intractable en aquests campionat guanyant tots els matxos en alguns casos amb resultats molt contundents. A nosaltres ens han guanyat per 6 a 4 en un encontre força disputat.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:








La classificació final del Grup I de la Primera Divisió Catalana ha estat aquesta:


Com es pot comprovar el Barcelona ha quedat primer i puja a la Divisió d'Honor, la Escola Escacs Salou com a segon jugarà la promoció d'ascens amb el Valls; el Reus Deportiu y el Banyoles baixen a Segona Divisió Catalana i el Congrés tindrà que jugar la promoció per intentar mantenir la categoria.

Nosaltres, el Sant Martí, hem quedat quarts empatats a punts amb el tercer, el Castelldefels. Crec que aquest desempat és just, ja que el Castelldefels ha demostrat estar un petit esglaó per sobre nostre com van demostrar en el nostre matx que van guanyar ells.

Per finalitzar dues felicitacions, la primera al C.E.Barcelona pel seu magnífic campionat; la segona a tots els equips d'aquest grup per la seva esportivitat, no puc parlar del que no he viscut, però en els encontres contra nosaltres això ha estat una constant.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: Moltes felicitats pel vostre torneig.El fitxatge d'un mestre FIDE per donar clases ha estat un exit sobretot per motivar als jugadors del primer equip a vegades una mica racanos en la participació al per equips.Nosaltres hem pagat el desentreno de la majoria de jugadors del primer equip i les baixes de tres jugadors titulars indiscutibles que no han pogut jugar per motius justificadissims.No sé el que pasarà a la promoció ja que a un partit tot es posible, però el que si puc assegurar que en cas de fallida tenim dos nous jugadors que enfortiran moltissim el nostre conjunt.No hi ha dubte que m'agradaria molt que tornessis però això no serà posible des de el meu punt de vista fins que no tornem a Segona Divisió que es on ens vas deixar!!!!!!.Una abraçada i Bona Setmana Santa company!!!!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Moltes gràcies per les teves paraules, us desitjo una bona promoció i que estigueu la propera temporada a la Primera Divisió.

Una abraçada, amic.