diumenge, 23 de juliol del 2017

Crònica un cop finalitzat l’Obert del Sant Martí


A l'article anterior vaig fer una aproximació a l'Obert Internacional del Sant Martí a mig torneig. Avui us vull parlar d’aquest obert internacional un cop ha finalitzat.

La meva intenció no és estendre'm gaire en la vesant esportiva d'aquesta competició, que per altra part de ben segur que podreu trobar molta informació en altres xarxes socials, sinó que vull tractar la qüestió més des d'una visió organitzativa i visual.

No obstant això, comentar que el torneig l'ha guanyat el Mestre Internacional Fernando Fernández del Perú, el segon ha estat el Gran Mestre Internacional Karen H. Grigoryan d’Armènia i la tercera posició ha estat pel Gran Mestre Internacional Alexander Cuartas de Colòmbia.




Podeu consultar la classificació final des d'aquest enllaç.

El grup B ha estat realment gratificant pels components del Club d’Escacs Sant Martí, ja que el guanyador ha estat uns dels nostres, el jove jugador David Peña; segon i tercer han estat els jugadors indis Samrat Ghorai i Majumdar Shankar.




Podeu consultar la classificació final del grup B des d’aquest enllaç.

Una completa informació sobre aquests torneig la podeu trobar en aquest enllaç.

Com he dit al començament d'aquest article, voldria incidir en la importància que té la part organitzativa de l'esdeveniment. Sense una acurada planificació prèvia, una important quantitat de col·laboradors en el muntatge i desmuntatge de les sales de joc, el control dels necessaris elements tècnics i un llarg etc. no seria possible que aquest torneig existís.

Però cal remarcar la important (imprescindible) tasca d'un grup molt més reduït: els organitzadors amb “majúscules”, els que han estat abans, durant i després (tancament) vetllant per a què tot surti bé. Enhorabona, companys, aquest cop també ho heu aconseguit!!



També he comentat que us posaria una part visual. Com heu comprovat, a l'anterior article us vaig posar uns vídeos del torneig, tot seguit podeu veure tots el posteriors.









En fi, crec que la “família” del Sant Martí podem estar satisfets, un any més el torneig ha estat força bé.

Salut i escacs,