dimarts, 18 de juliol del 2017

A mig torneigDoncs si, al XIX Open Internacional del Sant Martí, ahir, s'ha jugat la cinquena ronda i s'ha passat “l'equador" de la prova”.

La veritat és que el torneig va força bé, “toquem fusta”. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

En aquests moments, el grup A està encapçalat en solitari amb 5 punts per Fernando Fernández, Mestre Internacional del Perú.

El grup B està encapçalat per dos jugadors amb 5 punts, el Samrat Ghorai i el Mota Pankit, tots dos de l’Índia.En aquesta ocasió, estic fent ronda a ronda, uns modestos vídeos fotogràfics que he penjat a You Tube i Facebook. Molts de vosaltres de ben segur que ja els heu vist, pels que no els heu vist, són aquests:Bé, queden quatre rondes i encara poden passar moltes coses.
Com cada any, el Club d’Escacs Sant Martí, paral·lelament a l’Obert Internacional, organitza un torneig blitz (3 minuts + 2 segons per jugada feta). Aquest any és va fer el passat dissabte 15 de juliol pel matí.Gràcies a la bona feina de la Junta Directiva i la col·laboració de molts dels seus socis, el Club d’Escacs Sant Martí pot fer aquests tipus d'esdeveniments.

Salut i escacs,