diumenge, 12 de març del 2017

12 de març de 2017. Vuitena ronda


Ja estem a la vuitena ronda, la penúltima, i ens ha tocat jugar a Andorra. Després de Manresa, Tàrrega i Olot, ara Andorra.

Andorra, oficialment Principat d'Andorra,  és un estat independent  situat als Pirineus entre Catalunya i França. Andorra és un dels estats més petits del món amb només 468 km² i amb una població de 78.264 habitants, dels quals tan sols 36.138 són de nacionalitat andorrana.


Com els últims anys, quant el meu equip ha coincidit al per equips al mateix grup que l'Andorra sempre ens ha tocat pujar a les muntanyes, doncs la meva dona i jo vam decidir fa ja alguns anys, “fer de la necessitat virtut”, sortir el divendres tarda i així poder gaudir de les virtuts d'aquest meravellós país.

L'Andorra encarava aquesta ronda a la segona posició, empatat amb l’Olot, i era previsible que presentés un bon equip, no ha estat així, com a mínim als dos últims taulers. Nosaltres, molt necessitats, no hem sigut capaços de presentar el millor equip possible i, tot el contrari, hem encarat l'encontre amb moltes baixes amb respecte a l'equip titular.

El matx ha estat dur i per moments força boig, amb errors que no són habituals en aquestes categories, però al final s'ha decantat al nostre favor per un ajustat 5,5 a 4,5

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:





Després dels resultats d'avui la qüestió encara està força complicada a la part baixa de la classificació i tot indica que fins després de l'última ronda i un cop s'apliquin els sistemes de desempat, res estarà clar.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Moltes felicitats!La victoria d'avui ha estat excelent i ara cal rematar la feina a casa i amb el millor equip posible.El més important es que si,es una final però depeneu de vosaltres.Molts anims!!!! Frederic

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Moltes gràcies pels ànims i també pel vostre contundent resultat que també ens ajuda.

Salutacions,