diumenge, 5 de març del 2017

5 de març de 2017. Setena ronda


Avui, malauradament, no he pogut jugar en aquesta setena ronda d'aquest Campionat de Catalunya per equips. Una inoportuna indisposició m'ho ha impedit.

Això representa que no puc fer la crònica habitual del que ha fet el Club d'Escacs Sant Martí com normalment ho faig, es a dir, amb alguna apreciació del que ha passat i posant, també, algunes fotos.

Però, el que si puc fer és fer una aproximació als resultats i classificació.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


Podeu consultar l'acta del matx entre el Catalunya i el Sant Martí en aquest enllaç.

A falta de dues rondes és interessant consultar la classificació:


Com és pot comprovar, el Catalunya Escacs Club ja és primer de grup (no sé si matemàticament, però no hi ha matemàtiques que els treguin aquest campionat) i se'ls té que felicitar.

Pel segon lloc l'Andorra i l'Olot, lluitaran fins l'últim moment. Fins aquí tot esta clar, la part baixa de la classificació és altra qüestió, tot plegat encara esta per decidir.

No m'agrada fer pronòstics, i menys quan el meu equip esta implicat; us passo el calendari de les dues últimes rondes i vosaltres mateixos.



No vull acabar sense també felicitar als meus amics del Club d’Escacs Congrés, gran campionat companys, esteu salvats i amb possibilitats de fer-ho encara millor!

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger.M'ha sosprés no veure't en l'acta d'avui.Naturalment,he "suposat"la teva indisposició ja que ets de les persones que es creixen en les dificultats i quan les coses van maldades es quan reacciones millor.Per tant ara només cal pensar en les dues finals que us queden,una a una i després ja vindrà la posible promoció si s'èscau.Per la nostra part es cert que hem fet un gran campionat i quant s'esta en ratxa totes et ponen.Avui fins i tot els tres primers taulers han guanyat!!!!!!!Caldria rebuscar en els teus arxius per dir l'ultima vegada que això va passar.Res més amic espero que et refacis aviat i molta sort en les finals que us queden!!!Fins la setmana entrant amic!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Malauradament no tinc una salut de “ferro” com tu. Gràcies pels teus ànims, tenim un panorama molt complicat, però, com ben dius, no ens queda altra que començar a guanyar.

Salutacions,