dijous, 12 de gener del 2017

VI Torneig Clàssic Sant Martí 2017


Avui ha començat el primer torneig de l’any dels molts que organitza el Club d’Escacs Sant Martí, el VI Torneig Clàssic Sant Martí 2017.

El Club d’Escacs Sant Martí és un club organitzador i, any rere any, organitza una gran quantitat de tornejos de tota mena, des de l’Open Internacional de l'estiu fins els tornejos socials, passant pel torneig escolar i tornejos llampec i ràpides. Una oferta molt atractiva pels socis i jugadors en general. Però, aquesta tasca organitzativa comporta molta feina i un gran esforç, i això no seria possible si el Club d’Escacs Sant Martí no comptes amb una Junta Directiva responsable i una bona quantitat de socis que col·laboren quan se'ls requereix.

Però passem al tema d'avui, el torneig clàssic. Quan escric aquestes línies, la primera ronda estarà a punt de finalitzar; podeu consultar els emparellaments i posteriorment els resultats en aquest enllaç.

Hi ha una dita que diu: “val més una imatge que mil paraules”, en els temps que corren i amb el mal costum de manipular les imatges, això cada vegada ho tinc menys clar, no obstant això us passo unes fotos d'amics i companys, que estan calentes, calentes.
























Crec sincerament que la tasca dels clubs que organitzen tornejos, siguin importants o modestos, és una tasca impagable, realment aquest esforç de molts clubs catalans té una influència fonamental en el gran moment dels escacs a casa nostra.

Salut i escacs,