diumenge, 22 de gener del 2017

22 de gener de 2017. Primera ronda


Aquest cap de setmana, com tots els geners, ha començat un nou Campionat de Catalunya per equips. El dissabte, es van jugar els encontres de la Divisió d'Honor, i el diumenge s'han jugat els de totes les altres categories.

A nosaltres, el Club d’Escacs Sant Martí, ens ha tocat viatjar a Manresa per jugar amb el Club d’Escacs Catalònia.

Manresa és la capital de la comarca del Bages, i es podria dir que també és la capital de la Catalunya central (això és relatiu, ja que aquesta qüestió també ho reivindiquen altres ciutats). El que si que és un fet, és que Manresa geogràficament està al mateix cor de Catalunya i que de les ciutats i viles d'aquest entorn, Manresa és la que té més habitants (75.163 segons el padró d'habitants 2015). Bé, Manresa és una ciutat que a mi m'agrada força, una ciutat moderna i amb interessants atractius.


Però avui no estàvem per fer turisme i em tingut un matx força dur (com era de preveure ja que el Catalònia és un equip combatiu i amb experiència).

Al final hem empatat, un resultat que a priori no era dolent, però atès que el Catalònia ha jugat amb la baixa d'un jugador per un problema d'última hora, al començament del matx ens hem il·lusionat amb la idea que es podia guanyar, doncs ni amb aquest avantatge ha pogut ser; tan sols ens queda felicitar al Catalònia per la seva lluita.

Podeu consultar els resultats particulars d'aquest matx en aquest enllaç.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


Us passo unes fotos del matx:






Però com no tot són escacs, us passo també unes fotos del dinar rere partit:



En fi, bon rollo que és l'important. La propera setmana un altre matx, aquesta vegada amb el Vilafranca a casa; encontre difícil, ja que el Vilafranca té un equip molt compacte i a més ens ha guanyat les últimes dues temporades, però, de ben segur que aquesta temporada no s'ho posarem gaire fàcil.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Fins al final no sabrem si el resultat es bo o dolent però entenc que puntuar sempre es bó i més a Manresa ,on comparteixo la teva visió de la ciutat però escaquisticament parlant per a mi ha estat sempre una ciutat maleida on he perdut quasi sempre.Només recordo unes taules en una de les ultimes visites i de casualitat!!!
Nosaltres,per la nostra part seguim la tradició d'en Tal!!La primera ronda sempre perdem,normal després d'un any d'hibernació.Molta sort contre el Vilafranca on considero,per posar-vos presió que sou favorits(he,he) Fins la setmana que vé amic!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Estic d'acord que puntuar sempre és positiu, però avui era un bon dia per a treure el punt sencer.

Aquest any, el campionat serà força dur per a tots perquè cap equip regalarà res i és més que probable que hagi alguna sorpresa.

El vostre campionat és puntuar els encontres precisos, si heu perdut avui, no passa res, l’Olot és un equip fort que de ben segur estarà a la part alta de la classificació.

Us desitjo molta sort, menys a la quarta ronda!!

Salutacions, amic.