dilluns, 25 de gener del 2016

24 de gener de 2016. Primera ronda



Aquest cap de setmana, com tots els geners, ha començat un nou Campionat de Catalunya per equips. El dissabte, es van jugar els encontres de la Divisió d'Honor, i el diumenge s'han jugat els de totes les altres categories.

Nosaltres, el Club d'Escacs Sant Martí, hem jugat al nostre local, al Centre Cívic de Sant Martí, carrer Selva de Mar 215 (foto). Hem compartit local amb l'equip B i l'equip F.

La veritat és que no ha estat un matí afortunat, ja que els dos primers equips hem perdut, afortunadament l'equip F ha guanyat.

El nostre contrincant ha estat el Terrassa, un dels equips amb més històrial i solera de Catalunya. La veritat és que avui literalment ens han passat per sobre i ens han guanyat per un contundent 7 a 3; tan sols ens queda felicitar al Terrassa i desitjar-los un bon campionat que els portí a la màxima categoria, categoria en la qual han estat tants i tants anys.

Per la nostra part, avui no ha estat el nostre dia, teníem 3 baixes però això no pot servir d'excusa, alguns de nosaltres no hem estat al nivell habitual i és obvi que tenim que millorar si no volem passar angunies.









Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí B, amb moltes baixes, ha perdut amb un competitiu Tres Peons C per 5½ a 4½.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.





El Sant Martí F ha guanyat a un molt jove Peó i Peona F per 4 a 2.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup en aquest enllaç.



En fi, hem començat força malament, però tan sols és la primera ronda i encara podem donar molta "guerra" en aquest campionat.

No voldria finalitzar aquest article sense felicitar al meu altre club, el Club d'Escacs Congrés, que avui ha aconseguit un molt important punt per poder lluitar pels seus objectius.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: El primer equip no heu començat bé pero entre les baixes i el Terrassa considero que perdre era un resultat esperat.Teniu equip de sobra per mantenir la categoria i estar per la part alta i si calia tenir baixes el diumenge era un dia per tenirles.Nosaltres per la nostra part hem començat bé en la nostra lliga per mantenir la categoria contra un Foment que en els moments clau de tres partides s'han tombat a favor nostre i d'un "logic" 1-2 hem pasat a un 2,5-0.5 que ha decantat el matx.Una vegada més es demostra la perversiò d'aquest ritme de joc molt bò per a les families pero nefast per uns escacs seriosos.Ja he asumit que el meu pensament es minoritari però crec qque tinc que seguir fer-me pesat fins que hagui una solució diferent.Fins la setmana que vé company!!!!

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Frederic,

Gràcies pels ànims; el Terrassa s’ha posat amb 0-2 i després s’han fet taules en els quatre primers taulers, 2-4, no obstant això, en aquests moments res feia pensar en un resultat final tan contundent, ja que teníem una partida molt millor i altre amb un peó de més. Però com passa a vegades, a la partida que pensàvem que ens donaria un punt, el nostre company s’ha deixat una peça i ha perdut, i la partida de peó de més ha finalitzat en taules. Final de la història.

Vosaltres molt bé, aquests punt era certament fonamental per poder seguir pensant en la salvació.

En fi company, això acaba de començar i encara queda molta “teca” per repartir. Però després de la primera ronda, vosaltres heu fet els deures i nosaltres no.

Salutacions,