dimecres, 24 de desembre del 2014

Nadal 2014


Sembla ser que Jesús no va néixer el 25 de desembre, tan s'hi val, milions de persones de tot el món, tant creients (practicants i no practicants), com no creients, celebrem aquests dies, el Nadal.

El Nadal no té una visió exclusivament religiosa, sinó que va molt més enllà i representa un dia (dies) de concòrdia, amistat i retrobament familiar, únic en tot l'any.

Imatge: Il·lustrador Josep Giró Torrens    http://www.josepgiro.com/

Des d'aquest bloc vull felicitar a tota la família escaquista i també a tots els amics i amigues que m'heu acompanyat durant aquest any en les meves cròniques.


He de dir que no tinc Facebook, i curiosament, tinc bastants amics. Però en aquesta ocasió, vull destacar al meu gran amic Frederic Andreu, amic dins i fora del món dels escacs.

Us desitjo moltes felicitats, Frederic, Montse i Laia

L'any 2015 es presenta molt interessant pels escacs catalans, amb un per equips obert i competitiu en totes les seves categories.



Ens "veiem" el 2015 amb els articles habituals en mi, espontanis i totalment lliures.

Salut i escacs,  

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: Moltes gracies amic pel teu article i especialment per la dedicatoria tran entranyable i sincera que has fet de la meva persona.Jo,sempre ho he dit però tu ho has demostrat amb fets que ets el meu millor amic.Una abraçada per a tu,la Luisa i el Ferrán.
Aquesta pàgina mereix la meva signatura total!!! Frederic

Roger Salvo ha dit...

Gràcies campió, vull fer extensiva la felicitació a tota la família del Club d'Escacs Congrés, de la qual jo també formo part com a soci, com saps, ja he pagat la quota 2015.

Una abraçada a tots i totes.