dijous, 27 de novembre del 2014

Bons resultats


Aquesta tardor s’han organitzat diferents tornejos en tota la geografia catalana, com ja vaig explicar en un article anterior. Molts jugadors del Sant Martí han volgut jugar el seu social, fort social, però altres han preferit optar per altres ofertes i s’han repartit per diferents tornejos segons els seus gustos o necessitats.

En aquests sentit el Miquel Fernández-Diaz va optar per jugar el VIII Open d’Escacs de Martorell, el Ricard Llerins el XXII Torneig Promoció de Badalona, el Rafael Orts el II Obert Memorial Dr. Josep Vallvé a Cornellà, el Jordi Rojas i l'Antoni Martín el VIII Obert Vila de Gràcia, i ... demano disculpes, ja que de ben segur que m’he deixat a algú.

Però el que vull ressaltar és que diferents jugadors del Club d’Escacs Sant Martí han aconseguit bons resultats en diferents tornejos.

El Mestre Català, Luis Sánchez a quedat primer al II Obert de Tardor Barcelona UGA. En aquest torneig també han participat l’Evarist Pérez, que ha quedat 5è, i el company Iñaki Permanyer.

És una alegria per a mi aquest èxit del Luis, ja que estem parlant d’un jugador amb un gran nivell que potser últimament els resultats no l’acompanyaven. Felicitacions Luis.


També vull destacar el gran torneig que ha fet l’Òscar Ruiz al III Obert Memorial Xavier Chavarria. Magnific torneig de l’Òscar, quedant segon amb els mateixos punts que el primer, en un torneig amb molts forts jugadors. Felicitacions Òscar, ets un artista.

Òscar Ruiz

Per últim i no menys important, també vull felicitar al “Beto” Moreno que superant tots els pronòstics ha quedat campió del XXXII Social del Sant Martí. Un “ocellet” m’ha dit que el “Beto” a les últimes rondes va fer diferents i variats “atracaments” en el més pur estil marca de la casa, bé, si un té una patent registrada, el normal és que l’apliqui, no?

Norberto Moreno

Bona participació de jugadors del Sant Martí en diferents competicions, bones actuacions en uns casos, no tant bones en altres, però el més important és que el Club d’Escacs Sant Martí està més viu que mai.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:En el comentari d'aquesta setmana vull felicitar els jugadors que has mencionat per la seva actuaciò.En quant al teu ultim comentari de la setmana pasada no m'ha agradat.Quan ens trobem amb una davallada dels Sub-16 i 18 quant la Judith Polgar deixa els escacs i l'altre campiona catalana de setze anys que ara sento no recordar el seu nom penso que cal debatre amb profunditat que podem fer per millorar la participació en el
nostre esport.El Peona i Peó ha posat fil a l'agulla i ja s'està plantejant tornejos mixtes.Estic sd'acord amb tu que el tennis i els escacs son diferents peró dels altres esports cal aprendre que fan millor i copiarlo si es necesari.De les tristes taules de gran mestre que proliferen a tots els nivells als matxes increibles entre Federer.Nadal i Djokovic per citar només els actuals hi ha una gran diferencia i naturalment que cal debatre i experimentar encara que sigui amb gasosa tot i que es molt millor amb cervesa o un bon vi acompanyat de les bones tapes que tu i jo sabem.Ja veig que no es el foro indicat per parlar d'aquest tema a no ser que el preparem abams.Fins la setmana entrant amic!!!!!

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Ets el que no n’hi ha, quina manera de barrejar coses diferents i a més en l’article que no toca. Si no et conegués diria que ets un “follonero”.

Quan és parla de fer els experiments amb gasosa, es una manera de dir que es pot intentar, i si no surt bé, doncs la gasosa no és gaire cara i no es perd gran cosa. Si els experiment es fan amb vi del bo, es a dir car, doncs si l’experiment surt malament es té que tirar el vi i els “quartos”.

No t’amoïnis, un dia d’aquests podem fer un bon vermut amb tapes (pago jo) i solucionem els dubtes que tens referent al que he dit que no t’ha agradat.

Salutacions campió,

Unknown ha dit...

Hola Roger, no havia llegit el post fins avui...

Moltes gràcies!