diumenge, 17 de març del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 9a ronda.

Aquesta ronda ens ha sobrat, ja que havíem perdut la categoria la ronda anterior, la vuitena ronda. El nostre matx amb l'Ideal Clavé ha estat del tot desnivellat, ens hem presentat a la seva seu amb un equip de circumstàncies per tal de reforçar al nostre equip B.

Nosaltres hem perdut amb contundència (8 a 2) i l'equip B també ha perdut (6 a 4) tot dins la normalitat d'aquest any, que no ha estat una altra que perdre constantment. Desgraciadament en aquest per equips no hem estat competitius i mai hem estat a prop de la victòria.




Si voleu consultar els resultats del grup de Congrés A, cliqueu aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats del grup del Congrés B, cliqueu aquest enllaç.

El Congrés C ha guanyat per 3,5 a 2,5 al Sant Martí E. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquest enllaç.

El Congrés D li tocava jugar amb un equip retirat. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquest enllaç.

El Congrés E ha empatat amb l'Espiga C. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquest enllaç.

El Congrés F també ha empatat, en aquest cas amb el Foment F. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquest enllaç.

En tota competició sempre ha d'haver un primer i un últim, això no té discussió. Ha nosaltres ens ha tocat en aquesta ocasió ser els últims, bé que hi farem. Tot això entra dins de la normalitat i no em molesta, però el que si m'amoïna és que aquesta situació fa temps que es veia venir, és com una "crònica d'una mort anunciada", fa temps que arrosseguem una greu crisi social que ara s'ha transformat en una crisi esportiva, esperem que es pugui donar la volta a aquesta dinàmica i que el Club d'Escacs Congrés pugui tornar a ser el que va ser.

Salut i escacs,  

2 comentaris:

Jordi Sabater ha dit...

Molt ànims Roger!!!

La crisi social ja està començant a remetre, amb el fantàstic Circuit de Ràpides que organitzeu i les classes, com a estandarts visibles; ja veureu com aviat recupereu la categoria perduda. Una abraçada molt gran i endavant!!!

Roger Salvo ha dit...

Hola Jordi,

Les teves paraules i els teus ànims són molt d'agrair, ets un gran amic.

Una abraçada molt forta company.