diumenge, 3 de març del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 7a ronda.


Avui  tampoc ha pogut ser, no hem pogut guanyar. Hem tret un empat que ens deixa en una situació desesperada, tan sols un miracle ens podria salvar.

El matx ha estat molt competit, amb molts errors i alternances a les partides. Ara la tinc guanyada, ara la tinc perduda, ara sembla que guanyo, però he perdut; aquesta ha estat la tònica per part de gran part dels jugadors dels dos equips, clarament dominats pels nervis producte de la transcendència de l'encontre.

Voldria destacar l'actuació del Javier Bielsa que ha vingut a jugar amb febre i que ha tingut que jugar una partida molt llarga i que ens ha donat el punt  del  5 a 5, en un clar "atracament", on en una posició de taules "planes" a aconseguit treure "petroli" i el punt sencer.
Si voleu consultar els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.

 Edifici on el Tàrrega té el seu local de joc



 A Tàrrega es menja bé

L'equip B ha tret un valuós empat en al seva visita a Sitges, un empat que pot representar la permanència. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.

L'equip C ha perdut estrepitosament amb l'EDAMI, afortunadament aquest equip ja està salvat. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.

L'equip D ha perdut per 3 a 1 amb el Maragall B. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.

L'equip E ha perdut per 2,5 a 1,5 amb l'EDAMI B. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.

L'equip F ha estat l'únic dels equips del Congrés que ha aconseguit guanyar, ha guanyat a l'Ateneu Colon G per 3 a 1. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.

Bé, queden dues jornades i ho tenim realment fotut per aconseguir mantenir la categoria, però mentre matemàticament tinguem possibilitats, la nostra obligació és seguir lluitant.

Salut i escacs,