dijous, 3 de gener del 2013

Grups del Campionat de Cataluya per equips 2013

 Per al passat 30 de desembre estava programat el sorteig dels grups de totes les categories del proper Campionat de Catalunya per equips. Bé, de totes no, ja que el 24 de novembre ja s'havia fet el sorteig de Divisió d'Honor i els dos grups de Primera Divisió.

Dic que estava programat perquè de fet no sé si es va fer aquell dia o potser posteriorment, el que si podem dir és que la difusió d'aquest calendari no s'ha produït fins el vespre del dia 2 de gener. No té importància diran alguns, tan sols han passat pocs dies diran uns altres, i és veritat. Però jo no ho veig d'aquesta manera, segurament van haver problemes d'última hora (quins problemes?) que van fer que es tingués que posposar aquesta informació programada, no passa res, això pot passar a qualsevol organització, fins aquí tot bé; però el que no em sembla correcte és que no es doni cap tipus d'explicació pública. Crec que els clubs i els escaquistes catalans ens mereixem ser tractats amb més respecte, això no és un fet aïllat, desgraciadament forma part de la manera de funcionar de la nostra federació.

Mala manera de començar l'any; siguem positius i esperem que la resta d'aquest 2013 les coses funcionin millor.

Però anem al contingut del títol d'aquest article, si voleu consultar els grups del Campionat de Catalunya per equips, podeu entrar en aquest enllaç.

Referent als equips del Club d'Escacs Congrés, aquest any hem presentat sis equips. Un a Primera Divisió, un a Preferent Territorial, un a Segona Territorial i tres a Tercera Territorial. Com a fet nou, destacar que des d'aquest any a Segona Territorial es juga amb sis jugadors per equip.




 Desitjo molta sort a tos els integrants dels equips del Congrés i sobretot als nens i nenes que jugaran un per equips per primera vegada.

No vull acabar sense desitjar també sort als equips del meu segon club, el Sant Martí. El primer equip tindrà que suar la majoria de matxos, ja que el seu grup ha resultat molt fort en comparació de l'altre grup de Primera Divisió (això si no hi ha fixatges d'última hora que canviïn aquesta situació). El segon i tercer equip, si juguen tots (els previstos, ja conec les baixes habituals), tenen equips molt forts per la categoria i no seria cap sorpresa que poguessin pujar. Dels altres equips no tinc suficients referències,  però de ben segur que seran forts en les seves categories, com sempre passa amb el Sant Martí, avantatge de ser un club amb tants socis.

Desgraciadament (o no) es produeixen enfrontaments entre el Sant Martí i el Congrés en quatre grups dels sis en els que participem. "Que la força us acompanyi".

Salut i escacs,

2 comentaris:

Ricard ha dit...

Hola¡

Jo també li desitjo al Congrès molta sort al Per Equips.

Fins aviat.

Ll.

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Ricard,

A veure si aconseguim els objectius, nosaltres no baixar i vosaltres pujar.

Salutacions,