dissabte, 8 de setembre del 2012

2a prova ràpides del Congrés. Resultats i classificació


Divendres a la tarda, sabíem que algunes persones que havien jugat el primer torneig no vindrien, ja que estaven fora de Barcelona. No obstant això, també ens havien expressat la seva intenció de venir altres persones que no van estar al torneig anterior. En aquell moment no sabíem si seriem capaços de superar o igualar la participació assolida a la primera prova, 24 persones, o per una altra banda, quedar-nos per sota. Neguits d'organitzadors.

Però no, ens vam quedar curts ens les nostres millors prediccions, la participació ha estat un èxit rotund. 36 participants ens van fer estar al límit de la capacitat del nostre local (bé, límit de per equips, 20 taulers. Ja sabem que en situacions especials el Frederic Andreu comença a posar taules en els llocs més inversemblants i aconsegueix "la quadratura del cercle").

Ara bé, això ens ha fet experimentar allò de "morir d'èxit". A les 21:30 h, quan estàvem en disposició de fer el sorteig, encara estaven entrant per la porta persones que demanaven que els incloguéssim al sorteig, i quan això s'havia fet, altres persones arribaven i "sant tornemi" , fins a tres vegades ha passat això. Resultat, mitja hora de retard.

Afortunadament, els participants han col•laborat pacientment. Però això no ha impedit certes aglomeracions al centre de la sala.




Després d'aquesta molesta incidència, els sortejos entre rondes han estat ràpids, degut en gran part a la experiència i competència del nostre àrbitre, el José María Jordán, que a més ha jugat i ha fet uns meritoris 5,5 punts.

El podi ha estat format pels següents jugadors:

1)    Miquel Fernández-Diaz del Sant Martí, 7 punts.
2)    Francisco Javier Ramón de La Colmena, 6,5 punts.
3)    Jordi Sabater del Sant Martí, 6,5 punts.


Si voleu consultar la classificació final i els resultats, podeu accedir-hi des d'aquest enllaç.

Puc dir amb satisfacció que ha estat un torneig molt agradable. Ens ha visitat una gran "colònia" del Sant Martí, tots amics. També han participat jugadors i jugadores del Peona i Peó, La Colmena, Vall de Tenes, Sant Adrià, Granollers, Torrenegra, Ripollet, Montcada i algunes persones sense fitxa federativa (intentarem que això sigui per poc temps). Molts ja eren amics i per la nostra part, els altres ja ho són.

La classificació general del Circuit, després de la segona prova, queda de la següent manera:



25 jugadors han puntuat fins el moment a la classificació general, no està malament. Aquesta classificació està encapçalada pel Luís Rodenas, felicitacions Luís!! El primer classificat del Congrés,  a la quarta posició, és el José María Jordán, que ha obert una important escletxa amb la resta de congressistes; tenir que fer els sortejos i portar l'arbitratge, no sembla que li tregui capacitat escaquística.

Us passo unes quantes fotos:
















 Les fotos les ha fet la Cristina amb la meva càmera, gràcies Cristina per la teva col•laboració en aquest bloc.

Per a mi ha estat una nit molt agradable, retrobament amb els companys del Congrés, els amics del Sant Martí com el Joan i l'Ariadna, el Jordi, el Miquel, el Javier, els Andreus (pare i fill), el Carlos (aquest no és tan amic ja que sempre em guanya per temps) i també l'amic Luís del Sant Adrià. També amb vells coneguts com el Francisco Javier Ramón, el Ismael Molano, els Povill (com han millorat els dos en poc temps). Ha esta una vetllada sense cap incident gràcies a la gran empatia i bon rotllo de tots els participants.

El proper torneig del Circuit el farem el 19 d'octubre, us esperem.

Salut i escacs,   

7 comentaris:

Jordi Sabater ha dit...

Mercès per convidar-nos! Vindré a totes les que pugui! El torneig està genial!

Unknown ha dit...

Ets ja una referència croniquera!

Roger Salvo ha dit...

Jordi, Joan,

És un plaer haver pogut comptar amb vosaltres. La nostra intenció era muntar un circuit de ràpides amb tornejos agradables de jugar, com quan fem el torneig social de ràpides de Nadal, que el fem amb cava, torrons i molt bon ambient.

Però, la qualitat humana dels jugadors i jugadores que ens han vingut a aquestes dues proves ha esta fenomenal , la veritat és que l'ambient és fantàstic.

Agrair també el suport que ens heu donat des del Sant Martí, ja que heu estat la delegació més nombrosa.

Salutacions a tots,

Anònim ha dit...

Fue una noche de lo más agradable jugando ajedrez! Espero poder asistir en las próximas jornadas, dependiendo si me da por jugar un torneo los viernes noche!

Saludos Roger!

Roger Salvo ha dit...

Muchas gracias, Ismael,

Encantados de poder contar contigo. Si juegas otros torneos los viernes, recuerda que las dos últimas rondas del circuito se juegan en diciembre y en esas fechas ya han acabado la mayoría de torneos.

Saludos,

Jordi Sabater ha dit...

Roger Salvo + Congrés friends = CRACKS!

Fred ha dit...

Amic Roger:Es la tercera vegada que escric.Espero poder publicar el comentari.Nomes et felicito de nou i agraexo els comentaris dels amics del Sant Marti.Proposare camviar de nom el torneig de l'any que ve i proposare:Saint Martin la Nuit¡¡¡
Salutacions Fred