diumenge, 25 de març del 2012

Per equips. Novena ronda

Novena ronda i parada final, hem arribat al final d'aquest per equips tan poc habitual. Com a mostra, aquesta última ronda en la que hem jugat un macro matx amb el Tres Peons a 36 taulers que hem perdut per un contundent 24 a 12.

El primer i segon equip ens hem traslladat a la Vila de Gràcia, concretament al carrer Ros d'Olano, mentre que el tercer i quart equip han jugat a casa amb el Tres Peons F i E respectivament.

El primer equip hem patit la necessitat que tenia el Tres Peons de fer el màxim possible de punts de cara a un més que probable desempat final amb el Sant Andreu. Resultat, un contundent 8 a 2.
Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

L'equip B ha perdut, però ha mantingut la categoria en un irregular però en general bon campionat. Havent perdut dos efectius amb respecte a l'any anterior, els que han jugat ho han fet amb molta eficàcia.

Podeu tenir més informació, com sempre, des del bloc de l'Héctor Hernández.
 Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

L'equip C ha perdut amb el Tres Peons F. Aquests companys portaven algunes rondes amb els deures fets, amb la qual cosa avui era un pur tràmit.

Com ha estat un costum en aquest per equips, us deixo amb la crònica d'en M.A.

Pollo agridulce.
 

Digo pollo por no decir cualquier otro elemento culinario agridulce. Mañana medio-medio en el Congrés con rival repe (Tres peons, que nos han ganado a los 4 A-B-C-D), si bien hemos palmao los dos equipos, no podemos dejar de destacar:

- La salvación del C a falta de 3-4 jornadas para el final de temporada.
- La dura guerra que ha dado el D por la permanencia. Finalmente no ha podido ser, pero es que el grupo era de aúpa, en cualquier otro grupo los dos puntos hubieran significado la salvación, todo ésto sumado a la emoción (hemos vuelto a tener espectadores del Diagonal Mar) de esta ronda en la que hemos llegado a tener un 3-1 a favor, y la del Foment (ya comentada en otra crónica), deja un balance positivo pues no olvidemos que nuestro equipo era , con diferencia, el más flojo de toda la categoría. Así que felicitar a todos los jugadores y a animarse para el nuevo reto de cara al año que viene: El Ascenso!. Con lo que damos un toque de dulzura al descenso.

Destacar por último en gran papel de ciertos jugadores como Andreu Herrerías, Jordi Batuecas, Carlos Bascuñana, que sin duda en breve los veremos asomar por el C-B-A. Es más el cronista (M.A) ya se ve amenazado de cerca por ser superado, cada uno tiene lo que se merece..xdd.
Final de fiesta con pica a pica a cargo de los Alujas que pese a ser pericos hay que decir que , anécdotas frikis apartes, siempre se portan. Y nada uno que se despide , espero haber estado a la altura de la grandeza que nuestro club se merece.

Força Congrés!!!, y hasta el año que viene!! Eso es todo amigos...

Congrés C 3 - 5 Tres Peons F.
Congrés D 3 - 5 Tres Peons E.
M.A


Per la meva part dir que ha estat un privilegi poder comptar amb les cròniques d'en M.A i espero que el proper per equips puguem gaudir d'aquestes col•laboracions tan fresques i properes. Moltes gràcies M.A. 

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

L'equip D ha perdut la categoria, no ha pogut ser. Però ha ressaltat l'esperit combatiu i que tots han jugat fins la darrera ronda. Enhorabona pel vostre comportament.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar el següent enllaç.

S'ha acabat per aquest any el per equips (per a nosaltres, que uns altres encara tenen "tela per tallar", cosa de ser tan bons). Que hagin aconseguit els objectius plantejats tres dels quatre dels nostres equips, doncs no està malament. Però vam estar tan a prop d'aconseguir el ple, que ara ens deixa una certa decepció. Com diu el M.A, això s'arregla pujant la propera temporada, però aquesta qüestió ja serà una altra "pel•licula".

Com les coses mai passen per casualitat, ara com a club tindríem que analitzar el que ha passat en aquest per equips. Així com un bon jugador després de les partides jugades les analitza per aprendre dels possibles errors, nosaltres com a club hauríem de fer el mateix i analitzar les nostres mancances i intentar, dins de les nostres possibilitats, posar-les remei.

Som un club que no creix, o no creix com seria desitjable. Tenim un local propi, no tenim números vermells en les nostres comptes, però cada vegada som menys. Això té que canviar, tenim que créixer en número de socis i de jugadors, no importa el seu nivell, el que importa és que vulguin estar amb nosaltres i fer club. Això és el que crec tindria que ser prioritari en aquests moments pel nostre club. Companys del Congrés, com ho vegeu vosaltres?

Salut i escacs,