dissabte, 8 d’octubre del 2011

Campionat de Veterans de Barcelona

En l’article anterior parlava dels tornejos de tardor en que jugaven companys del Club d’Escacs Congrés i no vaig incloure el Campionat de Barcelona de Veterans. Culpa meva, però he de dir que aquestes proves que organitza la Federació Catalana d’Escacs, costa de visualitzar si no estàs molt pendent d’elles.

El campionat de Barcelona de Veterans, va començar el passat 4 d’octubre i es juga a vuit rondes. El local de joc és el Centro Aragonés i les partides comencen a les 16:00 hores.

Tot perfecte per a jubilats, els que treballem potser aquest horari ens crearia més d’un problema, però per a aquest col•lectiu és un horari adequat.  Però no us penseu que perquè sigui un torneig jugat per persones de certa edat no n’hi ha una gran qualitat i competència,  en aquests tornejos es juga amb molta dedicació i no és estrany veure més d’una sorpresa i que algun favorit perdi alguna partida inesperada. 

Curiosament aquest campionat és el segon amb més participants del Congrés dels tornejos dels que s’organitzen a la tardor.

Si voleu consultar la pagina web de difusió d’aquest torneig podeu clicar aquest enllaç.

Els participants del Club d’Escacs Congrés en aquest torneig són el següents:

  • Fermín Tejero.
  • Cecilio Domínguez.
  • Frederic Andreu 
  • Antoni Moranta.
  • Rafael Ylla.









                                        











El Rafael Ylla en un torneig de ràpides del club.

Espero que tingueu un bon torneig i sobretot que gaudiu dels escacs que és en realitat el més important.

Salut i escacs,