dilluns, 28 de febrer del 2011

Cinquena ronda


Altra ronda dura, moltes partides complicades i posicions de gran dificultat. En totes les partides, menys en una, ha hagut molta lluita i malgrat que sobre les dotze ja veiem que el matx es posava malament, s'ha lluitat fins l'últim moment. El Sant Martí té un molt bon equip, que a més està en ratxa, però avui han tingut que suar de valent. En fi, un maravellós matx de per equips amb un final negatiu per a nosaltres. Ara a seguir lluitant com avui, única forma d'aconseguir la difícil permanència.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.













L'equip B ha guanyat contundenment el Cerdanyola Mataró per 8,5 a 1,5, "l'efecte Sadurní" està sent determinant, des de que juga amb ells estan arrasant. Podeu llegir la crònica de l'Héctor Hernández clicant aquí.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.







L'equip C ha perdut per 6 a 2 amb el Círcol Catòlic de Badalona i la seva situació comença a ser preocupant.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.

L'equip D ha guanyat per 7 a 1 a l'Agusti B. Cal dir que aquest equip ha jugat amb quatre baixes, agraïm aquest regal, ja que aquest punt ens deixa somiar amb la salvació.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.

Si heu consultat els resultats del nostre grup de Primera Divisió, és pot comprovar que ha hagut un resultat que es pot denominar com sorpresa, el Comtal a guanyat el Sitges. Sembla que el Comtal és capaç del millor i del pitjor, la setmana passada perd amb el Jake i aquesta guanya a l'equip que anava primer a la classificació. És curiós, el que és desgràcia per a uns, nosaltres, és fortuna per a uns altres, amb aquest resultat el Sant Martí es posa com a capdavanter a la classificació.

Salut i escacs,

6 comentaris:

Los "MON" ha dit...

A poco que la suerte os acompañe no trendreis problemas, porque la calidad la teneis, queda claro.

Ayer disputamos un match apasionante, como todos los del Congres - Sant Martí

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

Ojala tengas razón, pero esta crudo. Ahora tenemos que ganar al Sant Adrià y al Jake, y esperar que nadie regale puntos como el Sitges. Aún y así, hasta la última ronda no se sabrá nada.

En otro orden de cosas, recuerdas que ayer divagábamos en las posibilidades que tenéis de subir, pues ahora lo tenéis mucho mejor de lo que podíamos imaginar en aquel momento. Felicitaciones por el liderato y ahora que lo tenéis, no os lo dejéis arrebatar.
Saludos,

Unknown ha dit...

Llástima que no podien guanyar els dos equips! Seguiu batallant i Caïssa dirà. Molta sort, amics!

Roger Salvo ha dit...

Hola Joan,

Moltes gràcies per les teves amables paraules. La veritat és que som un equip cada vegada més veterà i a vegades el “disc dur de la cafetera” ens dona algun disgust. Però batalladors seguim sent totalment. Baixar, desgraciadament potser pot passar, però serà donant guerra. Això de ben segur que t’ho put assegurar.

Salutacions,

Anònim ha dit...

Vist el que passa amb el B des de que no jugo en aquest equip està clar que el "gafe" era jo.

Roger Salvo ha dit...

Home, dir que ets "gafe" quan vas fer 2,5 punts a les tres rondes que vas jugar al B, em sembla molt fort. El que si diria és que el Josep té més carisma, més empatia, que encomana als companys. Tot un líder. Jo crec que tindria que ser el proper president del nostre club. Que em dius Josep?