dilluns, 7 de febrer de 2011

Segona ronda

Segona ronda i primera victòria, però victòria amb molt patiment. El Montmeló ens superava en Elo als tres primers taulells, però a partir del quart, nosaltres els superàvem holgadament. Aquest fet no ha servit de gaire, als tres primers taulells s'ha empatat, taules al primer, victòria per a ells al segon i victòria per a nosaltres al tercer; als altres set taulells molta igualtat, amb victòria per la mínima per a nosaltres, però podia haver estat un empat i potser, també, una victòria minima a favor del Montmeló.

Això del per equips català té un punt de similitud, salvant les distàncies, amb la tennística Copa Davis. On els rànquings individuals són sovint igualats a la pràctica, molt per sobre que en qualsevol altre competició.

Bé, però com vaig dir a l'article de la primera ronda, aquest punt era fonamental per a nosaltres. Havent perdut la primera ronda amb el Comtal, no ens podíem permetre perdre un altre encontre amb un rival directe. Encara queda molt per fer si volem aconseguir la permanència, però aquest punt és d'or.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup, clicant aquí.L'equip B va perdre per 7 a 3 amb el Mataró. Tal i com explica l'Héctor Hernández a la seva crònica al web del Josep Sadurní, en alguns taulells potser es podia haver fet alguna cosa més.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup, clicant aquí.L'equip C va tornar a empatar, també amb un rival teòricament superior. Bons resultats d'aquest equip en una categoria difícil.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup, clicant aquí.

L'equip D va tornar a perdre amb un equip que els superava àmpliament en Elo. Com a nota positiva dir que van jugar amb l'equip complert.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup, clicant aquí.

És dur que tots els nostres equips tinguint que lluitar per aconseguir mantenir la categoria. Però en realitat això és el premi de bones actuacions en anys anteriors.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Qui punt suma, "permanència" empeny!

Roger Salvo ha dit...

Bona interpretació refranyera, Joan. També podem afegir allò de: Mica a mica s’omple la pica.

Felicitacions per l’activitat que portes al teu bloc, “estás que te sales” que es diu quotidianament.

Salutacions,