dimarts, 7 de setembre del 2010

III Torneig Torxa


Organitzat pel Club Peona i Peó, per tercer any s'ha celebrat aquest torneig d'escacs base. Un total de 46 nois i noies, provinents de 13 clubs diferents (Espiga Les Corts, Peona i Peó, Cerdanyola, Llinars del Vallès, Mollet, Catalunya, UGA, Tres Peons, Vila Olímpica, Congrés, Escola d'Escacs de Barcelona, Ateneu Hortenc i Comtal), s'han enfrontat per Sistema Suís a 7 rondes. S'ha jugat en un grup únic, format per jugadors sot-16, sot-14, sot-12 i sot-10.

El campió ha estat l'Aitor Ortiz de Latierro de l'Espiga Les Corts amb 6,5 punts, en segon i tercer lloc han quedat el Jaume Gotes del Peona i Peó i el Daniel García del Cerdanyola, amb 5,5 punts cadascun.

Si voleu consultar la classificació final, cliqueu aquí.

Per part del Club d'Escacs Congrés, han participat el Xavier Povill que amb 4 punts ha quedat tercer de sot-10, enorabona Xavier, i el Francisco Javier Romero que també ha fet 4 punts, bon campionat de tots dos. Cal tenir en compte que el Francisco Javier va perdre l'última ronda, llàstima, ja que d'haver guanyat hagués quedat bastant millor. El Xavier ha fet 1,5 punts més que l'any passat, molt bona progressió.

Bona iniciativa per part del Club Peona i Peó, que està aconseguint que aquest torneig, ja sigui tot un clàssic dels escacs base a Barcelona.

Salut i escacs,