dilluns, 15 de març del 2010

Vuitena ronda


Hem guanyat per 7,5 a 2,5. La Lira ha oposat més resistència de la que reflexa el marcador, però quan un campionat es torça, al final tot surt malament. Vull des d'aquesta pàgina donar ànims als companys de La Lira i desitjar-los que l'any que bé tornin a pujar.

Però el realment important per a nosaltres ha estat que el Colón Sabadell B a perdut i amb aquests dos resultats estem matemàticament salvats. La pròxima temporada seguirem a Primera Divisió.
Sóc dels que pensa que als campionats per equips un factor determinant és la relació entre els jugadors. No és el mateix un equip amb una bona relació afectiva entre la majoria dels seus membres i altres equips que tan sols són una suma "d'Elos".
Nosaltres gaudim jugant junts. No ens importa si alguns no estan en la seva millor forma, de fet l'equip va ha més segons van passant les rondes, l'important és que som un grup d'amics que es retroben any rera any. Som un equip en el qual ens esforcem per jugar totes les rondes, en aquest campionat tan sols han hagut dues baixes i per qüestions personals molt importants.
Vull felicitar els meus companys, hem competit amb equips amb uns "Elos" molt superiors als nostres i hem aconseguit l'objectiu de no baixar, que a priori semblava molt difícil.





Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Una altra gran alegria ens l'ha donat l'equip B, han guanyat el Sant Boi de Lluçanès i amb aquest resultat també mantenent la categoria. Un campionat molt meritori, felicitats companys també a vosaltres.







Aquestes fotos són del web d'en Josep Sadurní

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Fenomenal la victòria de l'equip C enfront l'Ideal Calvé C. Els nostres jugadors van jugar contra un equip que els superava àmpliament en Elo a tots els taulells, malgrat això van guanyar, el que els permet estar molt a prop de l'ascens.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip D va guanyar per 6,5 a 1,5 el Mollet C. Molt meritori el campionat d'aquest equip que ha aconseguit mantenir la categoria sense gaires angúnies.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip E va perdre per 4 a 0 amb l'Espiga B, tan sols comentar que el nostre equip va jugar amb dues baixes.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

El proper diumenge partit de tràmit amb el Colón Sabadell B, de tràmit per a nosaltres, ells vindran a cremar els últims "catuxús" i "apretaran" de valent.

Salut i escacs,

10 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Una alegria el que os mantegáis, da gusto ver como clubes con filosofias parecidas disfrutamos sencillamente entre amigos de un campeonato como este y además logramos objetivos.

Ves como soy adivino, ya te adelanté que al final estaríais en esta categoría el año que viene y además con una ronda sobrada.

Ambos clubes somos como los viejos rockeros que nunca mueren, a pesar de que nosotros hemos acogido a mucha savia joven que siempre da vigorosidad.

Me alegro por vosotros y en especial mi enhorabuena por tu norma de MC, yo la conseguí el año pasado, este año después de las tablas contigo perdí ya la opción por puntos.

Ahora a disfrutar de la última ronda que es lo que toca.

F3B at Home ha dit...

Ei Roger! Temporada completa del Congrés! Enhorabona per la salvació i felicitats per la norma d'MC, que això no ho tenia tan controlat! Curiosa espècie el congressista que explota de manera "tardana" jeje. Igual d'aquí a trenta anys em poso a jugar bé i tot :-p
Proposo vermut de tots els equips del Congrés diumenge que ve! I que pagui Andreu!

Salutacions,
Héctor

José Ramírez ha dit...

Sin duda que el éxito de la permanencia es la unión del grupo, donde el ajedrez es la excusa para vernos año tras año y poder seguir disfrutando de la compañía de amigos que nos conocemos desde hace más de trienta años.
Jugar así es un lujo que no está al abasto de cualquiera.
También quiero felicitar a jugadores que como tú, habéis hecho una temporada excepcional. Sin duda que habéis sido el gran pilar donde se ha cimentado la permamencia, tapando de alguna manera la baja forma de alguno, como yo.
En otro orden de cosas, hay que resaltar la excepcional temporada del Club: el "A" logra la permamencia, el "B" también logra la permanencia, el "C" prácticamente ha logrado el ascenso, destacando un excepciónal José Manuel Gómez que ha contado todas sus partidas con triunfos menos unas tablas, el "D" logra mantenerse, y bueno el "E" como siempre ahí está para foguear gente.

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo, me alegro mucho de que acertaras en tu veredicto. Nosotros no podemos competir con vosotros en el tema de gente joven, pero ya tenemos una excepción a los “yayos” el Rubén Hernández tiene 20 años y juega francamente bien. Deseo que el domingo ganéis y que quedéis terceros, os lo merecéis.

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Héctor, felicitats a vosaltres també. No crec que facin falta trenta anys perquè puguis jugar al nivell del primer equip, en realitat crec que et falta molt poc, jugues posicionalment força bé, polint algunes coses crec que el teu joc pot pujar molt ràpidament. El tema del vermut del diumenge em sembla molt bona idea, però algú ho tindria que organitzar.

Roger Salvo ha dit...

José, me alegré mucho de que volvieras a jugar después de algunos años sin poder contar contigo. Por supuesto que la inactividad pasa factura, pero tu aportación tanto como delegado o como jugador han sido muy importantes. Sin tus actuaciones en los encuentros contra el Reus y el Comtal, posiblemente ahora no estaríamos hablando de salvación. En nuestro equipo todos sumamos.
Por otro lada propongo que el domingo hagamos las fotos de los equipos, el A y el B lo tenemos fácil, solo hace falta que nadie se escape. Los otros equipos tendrían que volver después de sus encuentros, incluso podríamos hacer una foto de todos los equipos juntos, en la plaza por ejemplo.

José Ramírez ha dit...

Roger, gracias por la generosidad de tu comentario. Lo de la foto me parece estupendo, y lo del vermuth... pués también. Eso sí, como administrador del dinero, cuando habláis de que lo pague Andreu, ¿os referís a él como simple persona o como presidente?, bueno ya lo hablaremos el domingo.
Una cosa Héctor, como dice Roger,con trabajo no deberías tardar mucho en volver al "A". Y digo volver, porque si no recuerdo mal ya jugastes unas cuantas partidas en el primer equipo hace ya unos cuantos años, y no lo hiciste nada mal.

F3B at Home ha dit...

Miraré de parlar amb alguns dels jugadors del C, D i E perquè es passin pel Club quan acabin la ronda i així poder-nos fer les fotos. Això del vermut es pot comentar diumenge mateix, si hi ha caliu ens quedem i si som quatre gats doncs també jeje; tampoc cal que pagui el club, ja ens podem estirar nosaltres!
Respecto a lo de "volver" al A, como juegue como este domingo voy apañado! Ciertamente jugué tres rondas hace unos años e hice tres tablas, buena memoria la tuya, José.
Creo que lo has dicho, con trabajo, hasta un tocho como yo puede mejorar, sucede que si ya de por sí no soy de estudiar mucho, este año con el tema del traslado a Manresa, etc. todavía menos, pero pretendo ponerme, pues desgraciadamente esto del ajedrez es adictivo y si hay que seguir jugando almenos que sea lo más dignamente posible ;-)

Ens veiem diumenge!

Unknown ha dit...

Es interesant la pàgina, aquest i l' anteior article m' han agradat molt la veritat. Llegint puc entreveure que estaria be fer unes fotos. Per la meva part que soc jugador del "D". Jo ja tenia pensat pasar per saludar l' Hector ex-company de clase i saludarlo per la salvació també.

Salutacions a tots.

Roger Salvo ha dit...

Hola Emilio, t'agraeixo les teves paraules. Ens veiem el diumenge.