dilluns, 8 de març del 2010

Setena ronda


Empat amb el Sant Martí. El Sant Martí té un molt bon equip, des de el meu punt de vista està per darrera de l'Escola d'Escacs de Barcelona i del Tres Peons però és superior a la resta d'equips d'aquest grup. Però una cosa és la teoria i/o l'Elo i una altra cosa és el per equips i algun resultat no els ha acompanyat. Tot i això estic convençut que quedaran tercers.

Bé, a priori l'empat semblava satisfactori. Però, tal com va anar el matx ens queda la impressió de què hem desaprofitat una altra ocasió de guanyar. El matx estava 4,5 a 2,5 al nostre favor i de les tres partides que faltaven, una estava molt inferior però les altres dues pintaven taules. Però tal com havia vaticinat Monpablo al seu bloc, aquesta vegada la Verge se'ls va aparèixer a ells i sort que vam poder empatar.

Aquesta jornada ha estat realment sorprenent, La Lira ha guanyat el Sant Boi i el Cerdanyola Mataró ha guanyat el Comtal. Això complica la classificació de la part baixa d'una manera impressionant. A falta de dues jornades trobem a molts equips amb possibilitats de baixar (obviament uns molt més que uns altres), la classificació per la part baixa es troba així:
  • Sant Boi, 4 punts.
  • Sant Martí, 3,5 punts.
  • Comtal, 3 punts.
  • Reus Deportiu, 3 punts.
  • Congrés, 2,5 punts.
  • Colón Sabadell B, 2 punts.
  • Cerdanyola Mataró, 2 punts.
  • La Lira, 1 punt.
Com podeu veure, la situació és tremendament complicada.

Sobre quarts d'una, l'amic Pablo Castillo va tenir la delicadesa de demanar-me taules, això em va permetre fer algunes fotos. També hi ha fotos del web d'en Josep Sadurni, si no fos pel Josep jo no sortiria a cap foto. Gràcies Josep.





Emoció i nervis

Sembla que per aquest costat esta més tranquil, doncs no.

Ho sento, en les panoràmiques els nostres rivals sempre surten d'esquenes

Ull amb el "ojeador", tranquils estava jugant contra el nostre B.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Molt important l'empat de l'equip B enfront el Cerdanyola del Vallès B, si la propera setmana són capaços de guanyar el Sant Boi de Lluçanès estaran salvats matemàticament. Vital la victòria al primer taulell del Frederic Andreu, enhorabona President.

Aquesta foto no és d'aquest matx, però a què esta maco el Frederic

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Victòria de l'equip C davant el Barceloneta B, això permet seguir tenint possibilitats de pujar. Endavant companys!

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip D ha perdut per la mínima amb un equip amb un Elo molt superior al d'ells. Mantenir la categoria seria un gran èxit i depenen de si mateixos. Ànim que vosaltres podeu.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Derrota per 4 a 0 de l'equip E davant el Foment E.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

La setmana que bé tenim que guanyar o guanyar a La Lira, si volem mantenir les esperances de no perdre la categoria, ara bé, tenim que tenir molt clar que La Lira no ho posarà gaire fàcil, de fet l'any passat ens va guanyar per 7 a 3. "Al loro!!!"

Salut i escacs,

3 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Bueno, piensa en positivo Roger, yo sigo pensando que os salvareis finalmente. Todo acaba compensandose, y finalemente os aparecera la suerte que os ha sido esquiva. Ese poco de suerte y con vuestro buenhacer no hay duda que os salvais.

Roger Salvo ha dit...

Gràcias a los dos, pero la verdad que está realmente complicado. Primero hemos de ganar a La Lira, este es un match trampa, ellos sin nervios y nosotros todo lo contrario. El Sant Boi y vosotros estáis prácticamente salvados, de los demás se pueden dar todas las combinaciones y ninguno está exento de bajar. Nos interesa que vosotros hagáis los deberes y ganéis a Comtal y Reus. Si el Sant Boi gana el próximo domingo al Sabadell B y nosotros ganamos estaríamos salvados, pero no creo que esto pase, entre otras cosas porque creo que estas dos últimas rondas el Sabadell B va a estar muy reforzado. También es muy interesante el match entre el Cerdanyola Mataró y el Reus del domingo, si el Cerdanyola Mataró ganase todavía podría salvarse. Como veréis todavía hay demasiadas combinaciones y queda mucho pescado por vender.

Jordi Sabater ha dit...

Ánims Roger, "¡¡¡Qué no estamos tan mal!!!".