dimarts, 2 d’abril del 2024

Campionat de Veterans de Barcelona 2024. Ronda 6

 


Dimarts 2 d'abril, avui toca Campionat de Veterans de Barcelona.

Després d'uns dies de descans, aprofitant la Setmana Santa, he estat al poble gaudint de la tranquil·litat el que ha representat poder carregar “piles”.

Però tot s'acaba i avui he tornat a la seu del Club d'Escacs Sant Martí per jugar la sisena ronda del Campionat de Barcelona de Veterans, i fer la pertinent crònica en aquest blog.

Però abans d'entrar en aquest tema, tenint en compte que en aquets dies de Setmana Santa s'ha jugat a Cambrils el Campionat de Catalunya d'escacs per edats, vull fer una petita referencia.


Podeu consultar la classificació final de totes les categories des d'aquests enllaços:

Sub 8   Sub 10   Sub 12   Sub 14   Sub 16   Sub 18   Sub 20

En primer lloc, felicitar a tots i totes els que han quedat al capdavant de la classificació. Però, per a mi, el realment a destacar d'aquestes proves és la gran quantitat de nens i nenes que participen. Felicitar a tots ells, i sense oblidar als pares i les mares que els donen suport, ja que sense aquest suport aquestes proves no serien possibles.

Ara, per finalitzar aquest tema, voldria destacar a una nena que ha quedat campiona de sub 10. Em refereixo a la Silvia Serradell, a la Silvia la vaig conèixer el passat torneig Clàssic Sant Martí, tant ella com la seva mare em van caure molt bé; i ara, aquest tan bon resultat m'ha alegrat força. Felicitats Silvia, segueix així.

Foto: FCE

Bé, ara toca parlar (com faig cada ronda) de la sisena ronda del Campionat de Barcelona de Veterans 2024.

Aquesta sisena ronda, a diferencia de les anteriors si que han hagut bastants taules; sobretot al grup A. Però cal dir que la majoria han estat força lluitades. 

Al grup +50, segueix com a líder en solitari a l'Antonio Torrecillas, ja que havent fet taules en la majoria de partides la classificació segueix igual.

Podeu consultar els resultats del grup A (+50) des d'aquest enllaç

Al grup +65 el Santos Namay segueix intractable, amb sis punts de sis possibles. Ho tindria que fer molt malament a les tres rondes que queden per a no quedar primer.

Podeu consultar els resultats del grup B (+65) des d'aquest enllaç

Com sempre us passo unes fotografies:





















Pot ser, sent un article sobre veterans m'he esplaiat massa parlant del campionat d'edats. Però, crec que "barrejar" iaios i nens mai és una mala idea.

Salut i escacs,