dilluns, 1 de gener del 2024

2024

 


Com faig cada any, en aquest blog li dono la benvinguda al nou any.

2024, ja estem al 2024 i això no hi ha qui ho pari. Que poca memòria que tenim els sers humans, sembla ser que ja no ens en recordem de la pandèmia i lo malament que ho vam passar.

Però siguem positius i mirem endavant. Avui és 1 de gener i, tal com a de ser, us desitjo un any ple de satisfaccions.




Imatge: Freepik


Doncs si, ja estem al 2024, això no hi ha qui ho pari; a partir d'ara tot és futur, l'any 2023 ja és passat, tan proper i tan llunyà. En canvi, el que són les coses, sembla que el per equips va acabar fa dos dies i resulta que ja estem en portes del proper. 

El Campionat de Catalunya per equips 2024 (ja sé que la denominació oficial és Lliga Catalana, però com sabeu a mi m'agrada més la denominació anterior) comença el 21 de gener per a la majoria dels "mortals" i el 20 de gener per a la Divisió d'Honor.

Els equips de les Divisions Nacionals són aquests:


Primera Divisió

Segona Divisió


Prèviament tenim les fases territorials de la Copa Catalana, a totes les demarcacions es jugarà el mateix dia, el 14 de gener.

Imatge: FCE

No puc acabar aquest article sense mencionar el torneig que comença aquest mes de gener organitzat  pel meu club, el Club d'Escacs Sant Martí. Un torneig que es juga a la quarta planta del Centre Cívic Sant Martí, una ubicació molt agradable i amplia, ideal per poder jugar als escacs.


Trobareu més informació en aquest enllaç.

Si esteu interessats, podeu fer la inscripció des d'aquest enllaç.

En aquest any 2024, el món dels escacs a casa nostra es perfila com a il·lusionant, amb una oferta escaquística amplia i apassionant.

Salut i escacs,