diumenge, 26 de novembre del 2023

Final de festa dels socials del C.E.Sant Martí


Ahir, 25 de novembre, es va jugar l'últim torneig social del Club d'Escacs Sant Martí.

En aquesta ocasió el Social Blitz Sant Martí 2003. Un cop finalitzat el torneig (en realitat tornejos, ja que també es va disputar el Social Blitz Iniciació per a socis no federats) es va passar a donar els trofeus de tots els socials, i com és costum al nostre club, també és va fer un sorteig entre els socis presents d'uns lots nadalencs.  

Social Blitz Sant Martí 2023

El Social Blitz d'aquest any ha estat guanyat amb total autoritat pel Norberto Moreno, que ha fet 9 punts de 10 possibles.

El “Beto” sempre ha estat un gran especialista en aquest ritme de joc, però ara portava més de dos anys sense jugar recuperant-se de una greu patologia. En fi, sembla que torna en gran forma.


Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Des d'aquest blog vull felicitar al "Beto" pel seu gran campionat.

Podeu consultar la classificació final i els resultats de totes les rondes des d'aquest enllaç.  


Social Blitz Iniciació Sant Martí 2023

El social iniciació no ha tingut gaire participació, potser alguns dels que en anys anteriors el jugaven, en aquesta ocasió s'han animat a jugar el torneig general.

El torneig s'ha jugat a doble volta i la classificació final ha estat aquesta:


Entrega de premis

Us passo unes fotos de la entrega de trofeus; he de dir que en aquesta ocasió, jo tenia un compromís i no he pogut estar en aquest acte. Totes les fotos són de l'Andrés Rojas.

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Cal destacar que el Rafael Miralles ha acaparat la majoria de trofeus. Tercer al Social Actiu, segon al Social clàssic, tercer al Social Blitz, segon al Circuit Ràpid i primer al Gran Slam; si a això afegim els trofeus com a primer major de 60 anys, doncs...

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Us passo també algunes fotos d'alguns dels afortunats que han sortit premiats al sorteig de lots nadalencs:

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Capítol apart ha estat l'homenatge que el club ha fet a l'Andrés Hinarejos. Un homenatge molt merescut, l'Andrés és una referencia de “pundonor” i constància per a tots nosaltres.  

Foto: Andrés Rojas

Foto: Andrés Rojas

Bé, la temporada s'està acabant. El proper mes de gener comença el Campionat de Catalunya per equips; és d'esperar que en aquesta ocasió no tinguem problemes per confeccionar els equips, com en anys anteriors. Si, ja sé, aquests anys anteriors hem tingut els problemes derivats de la pandèmia (com tants altres clubs), però ara ja no hi ha excuses, els jugadors d'aquest gran club, hem de col·laborar jugant el màxim possible de rondes.

Salut i escacs,