divendres, 3 de març del 2023

Clàssic Sant Martí. Vuitena ronda



2 de març de 2023. Vuitena ronda del X Torneig Clàssic Internacional Sant Martí 2023.

Vuitena ronda i penúltima. Això s'acaba, però encara queda una ronda i moltes coses per decidir.

Podeu consultar els resultats d'aquesta ronda des d'aquest enllaç

Ara bé, la més important ja s’ha decidit en aquesta ronda, em refereixo al campió.

Doncs si, l'Albert Castillo ha fet taules a la seva partida amb el Mestre Internacional Arturo Vidarte i s'ha proclamat Campió del Torneig Clàssic Sant Martí 2023.

Bé, potser hi ha una remota possibilitat de que després de la última ronda i donant-se una sèrie de circumstancies realment remotes això no sigui així; tan si val! S'ha de felicitar a l'Abert. 

Foto: Javier Ríos

Però, "anem a pams", ja que encara queda molt "peix per vendre", tant en els altres premis principals, com en els primers de cada tram.

Mirem la classificació a la part alta:


Com podeu comprovar, la lluita pels altres llocs d'honor (segon, tercer i quart) encarà està força complicada.

Tal i com vaig comentar a l'article de la cinquena ronda, tenen premis els quatre primers de la general, però també estan premiats quatre trams, en aquest sentit, la classificació actual, a falta de una ronda, diu:

Tram 2000-2149

Yaroslav Sviridenko, Julia Pinyol i Manel Riera, amb 5'5 punts; Miguel Morales, Isaac Montoliú, Albert Padros, Jordi Cabot i Emilio Donas, amb 5 punts. 

Tram 1850-1999

Gerard Bellpuig, amb 5'5 punts; Jordi Coll, amb 5 punts; Antonio Fabregas, Adrian García, Alejandro Cruz, Juan Manuel Muntane, David Poyato, Josep Clanchet i Pedro Escribano, amb 4'5 punts. 

Tram 1700-1849

Josep Salazar, amb 5 punts; Alex Bogerd, Daniel Fernández i Francesc Nicolás, amb 4'5 punts; Lorenzo Pivi, Miguel Cervera, Luka Berishvili i Ramon Ponsa, amb 4 punts.

Tram fins 1699

Daniel Cuevas, amb 3'5 punts; Juan Antonio Vázquez, amb 3 punts; Lluís Julbe, Milena Popovic, Manuel Onate, Simón Andrino, Dev Limbachia, Agustí Pérez, Lluis Febrero, Josep San Isidoro, Claudia Vila, Placido Pérez, Jose Maria Carrasco i Juan Menbrive, amb 2'5 punts.

Com podeu veure, hi ha mota lluita en tots els trams.

Com sempre us passo unes quantes fotografies d'aquesta ronda.

Com es pot veure, un torneig molt dolç























En fi, com he dit abans, això s'acaba. Fins ara un 10 a l'organització i els arbitres; des del Club d'Escacs Sant Martí, podem estar orgullosos d'aquest torneig.

Salut i escacs,