dijous, 16 de setembre del 2021

C.E. Sant Martí torna a poder funcionar



El Club d'Escacs Sant Martí torna a poder funcionar presencialment. Com sabeu aquest, el meu club, està ubicat a un centre cívic que depèn de l'Ajuntament de Barcelona. Degut a la pandèmia totes les instal·lacions municipals han estat molt controlades o tancades. Però, afortunadament, això ha començat a canviar.

El Centre Cívic Sant Martí, segons podem llegir al seu web, a partir del dilluns 20 de setembre, el Centre Cívic tornarà al seu horari d'obertura habitual.

Imatge: Centre Cívic Sant Martí

Imatge: Centre Cívic Sant Martí


Podeu entrar al web del Centre Cívic Sant Martí des d'aquest enllaç.

Podeu entrar al Facebook del Centre Cívic Sant Martí des d'aquest enllaç.

Això permet al Club d'Escacs Sant Martí poder programar i realitzar algunes activitats presencials.

Com sabeu la majoria, el Club d’Escacs Sant Martí ha destacat per ser un club organitzador de tornejos. Aquests tornejos es programaven de dues formes: del mes de gener fins el mes de juliol eren tornejos oberts, el mes d'agost el Centre Cívic tancava i no es podia fer cap activitat, i del mes de setembre fins el mes de desembre es feien els tornejos socials pensats pels socis al club.

Com és obvi, tots els tornejos oberts que s'organitzaven des del Club d'Escacs Sant Martí aquest any no s'han pogut fer. L'últim que es va poder fer va ser el IX Torneig Clàssic 2020 que va guanyar el GM Orelvis Pérez.

En canvi si que es faran els tornejos socials. Aquesta és la programació.

Imatge: Club d'Escacs Sant Martí

Una formidable noticia, realment fantàstic poder jugar ja d'una forma presencial.

Des del club també han desenvolupat la loteria de Nadal que cada any, com a altres moltes entitats esportives i culturals, serveix per donar suport a les finances dels clubs i entitats modestes.

En aquesta ocasió que la pandèmia ha fet tant de mal a les economies d’aquestes entitats i clubs, col·laborar per mitjà d’aquestes loteries es fa més necessari que mai.

El número del Club d'Escacs Sant Martí és aquest:

Imatge: Club d'Escacs Sant Martí

Us passo el comunicat que ha fet el club al seu web:

"Aquest és el número de loteria 2021 de Club d'Escacs Sant Martí i s'informa a tots i totes que ja podeu adquirir loteria de nadal de 2021. Aquest any es realitza a través de la mateixa administració de loteria per via telemàtica, des d'on podeu adquirir el nombre de participacions desitjades (participacions de 5 euros només on es participen 4 reals en loteria, per exemple, comprar 5 participacions és com jugar un dècim sencer), us faran registrar dades per a poder fer-ho ja que en cas de que toqui també realitzen el pagament ells; hi a més us enviaran un justificant de la compra al mail que poseu".

Tot un procés senzill, fàcil i manejable des d'aquest enllaç: 

https://www.loteriapoble9.com/Web_2_0/loteria-CLUB-D-ESCACS-SANT-MARTI/

Si ets soci o amic del Club d'Escacs Sant Martí la teva col·laboració és imprescindible. Si ets un amant dels escacs, la teva col·laboració pot ajudar a la imprescindible superació econòmica dels efectes de la pandèmia en un club modest.

En fi, sembla que estem al final del túnel, però els efectes d'aquesta pandèmia encara estan presents i es tenen que superar. Entre tots tenim que trobar el remei.

Salut i escacs,     

 

1 comentari:

Roger Salvo ha dit...

Des del Club d’Escacs Sant Martí també s’ha programat la formació 2021-2022. Els cursos començaran el proper mes d’octubre.
Trobareu aquesta informació en aquest enllaç:

http://www.cesantmarti.com/cursos.html