diumenge, 9 de febrer del 2020

Per equips 2020. Quarta ronda


Quarta ronda del Campionat de Catalunya per equips, avui ens ha tocat anar a Reus.

Reus és la capital de la comarca del Baix Camp, situat a l'oest del Camp de Tarragona i a uns pocs més de 100 km de la ciutat de Barcelona. La seva població és de 104.373 habitants (INE 2019), que es concentren en una àrea de 52,8 km².

Foto: Wikipedia

Com comentava, avui el Club d'Escacs Sant Martí hem anat a Reus a jugar amb el Reus Deportiu a les magnifiques instal·lacions poliesportives que té aquesta entitat.


El matx ha estat molt competit fins aproximadament les 13:00 hores quan el delegat del Reus li ha proposat al nostre delegat deixar totes les partides en taules i empatar l'encontre. Les partides ja estaven força definides, ja que el matx portava tres hores i mitja des del seu començament; havia una partida força malament per a nosaltres i una altra que teníem molt millor, de les altres podríem dir que algunes estaven una mica millor per nosaltres i altres, potser,  estaven una mica millor per a ells, però la majoria tenien una plàcida igualtat.

El nostre delegat ens ha reunit a tots els jugadors i ens ha comunicat la proposta del delegat del Reus, atès que aquest mig punt ens deixa molt a prop del nostre objectiu de permanència a la categoria, col·lectivament hem decidit acceptar la proposta. Seguidament cadascun de nosaltres hem acceptat les propostes individuals de taules que ens han fet cadascun dels nostres contrincants.

Els resultats del nostre grup, Primera Divisió Grup II, han estat aquests:






Després del matx, ens hem anat a dinar a Torredembarra. La veritat és que menjar amb amics sempre és gratificant.


El Sant Martí B ha guanyat al Catalonia Joviac B per 7’5 a 2’5.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí C ha guanyat al Congrés C per 6 a 2.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí D ha guanyat al Gramenet C per 4 a 2.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí E ha perdut amb el MIR per 1 a 3.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


Els resultats col·lectius dels equips del Sant Martí no han estat malament, tres victòries, un empat i una derrota.

Les immediates jornades seran les que definiran les situacions dels equips més clarament. Uns començaran a veure les “orelles del llop” cada cop més a prop, uns altres, en canvi, començaran a pensar que l'ascens és possible.

Salut i escacs,

1 comentari:

Unknown ha dit...

If you're looking to lose fat then you certainly have to get on this totally brand new custom keto meal plan diet.

To produce this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and professional chefs have joined together to provide keto meal plans that are efficient, decent, economically-efficient, and satisfying.

From their first launch in January 2019, thousands of people have already transformed their body and health with the benefits a good keto meal plan diet can offer.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto meal plan diet.