diumenge, 16 de febrer del 2020

Per equips 2020. Cinquena ronda


Cinquena ronda. En aquesta ronda hem jugat a casa contra el Terrassa, club històric amb una trajectòria de molts anys a la màxima categoria.

En aquesta ocasió ens hem trobat que per diverses qüestions, avui teníem algunes baixes. Però, per compensar el Terrassa també s'ha presentat amb variades i notòries baixes, amb la qual cosa, el matx, en principi i en teoria s'ha anivellat.

El matx, pel que m'han dit (he estat tan ficat a la meva partida que la veritat que no he pogut estar per res més), ha estat força lluitat i anivellat.

S'ha arribat, quedant una sola partida, amb el marcador empatat a 4’5. La partida pintava bé, el nostre jugador, en un final complicat, amb peó de més, semblava que podia guanyar. Però, una jugada fatal (una autentica “cagada”) ha fet que perdés una peça, la partida i conseqüentment s'ha perdut el matx.
Francament, m'ha sabut molt greu, perquè, aquest jugador “caganer” he estat jo.

Podeu trobar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els resultats del nostre grup, Primera Divisió Grup II, han estat aquests:El Sant Martí B ha guanyat a l’Ideal Clavé per 6 a 4.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:

El Sant Martí C ha guanyat al Cornellà C per 5 a 3.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


Foto: WhatsApp Club d'Escacs Sant Martí

Foto: WhatsApp Club d'Escacs Sant Martí

Foto: WhatsApp Club d'Escacs Sant Martí

El Sant Martí D ha perdut amb el Ribes per 1 a 5.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:


El Sant Martí E ha perdut amb el Hortenc per 0’5 a 3’5.

Els resultats d'aquest grup han estat aquests:Ronda negativa, dues victòries i tres derrotes. Com comentari positiu, podem dir que després de cinc rondes, els equips A, B i C, sembla que no tindran problemes per mantenir la categoria, en canvi l'equip D encara té que fer els “deures”, però de ben segur que ho aconseguiran.

Salut i escacs,

1 comentari:

Unknown ha dit...

If you're trying hard to lose pounds then you need to start using this brand new tailor-made keto meal plan.

To design this service, licensed nutritionists, personal trainers, and professional cooks have joined together to provide keto meal plans that are productive, decent, price-efficient, and fun.

Since their first launch in 2019, thousands of people have already transformed their figure and health with the benefits a certified keto meal plan can provide.

Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones offered by the keto meal plan.