dijous, 20 de juny del 2019

Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs 2019 (juliol)


Com sabeu, el passat dia 2 de juny, vaig parlar del Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs d'enguany.

Vaig parlar dels que s'havien jugat prèviament i vaig publicitar els que estaven previstos pel mes de juny; també em vaig comprometre en fer el mateix sobre els tornejos que es tenen que jugar els mesos de juliol, agost i setembre.

Doncs avui toca parlar dels tornejos que es jugaran el proper mes de juliol; que com la majoria de vosaltres sabeu són majoritàriament a ritme clàssic.

Però abans d'entrar a parlar d'aquests tornejos, vull tornar a publicitar l'últim torneig del mes de juny que es jugarà el proper dia 30 a Vilanova i la Geltrú. Això ho faig per dues raons, la primera és perquè falta encara poc més d'una setmana per a aquesta data i encara estan obertes les inscripcions; la segona raó és que l'any passat el vaig jugar i em va agradar força, es un torneig que us ho recomano, realment val la pena de jugar.


Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.


Bé, ara toca parlar dels tornejos del mes de juliol.

XXLII Open d'Escacs Barberà del Vallès, del 4 al 12 de juliol.



Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

XXI Open Internacional d'Escacs de Torredembarra, del 6 al 14 de juliol.




Podeu accedir a la informació des d'aquest enllaç.

XXI Obert Internacional d'Escacs Sant Martí, del 13 al 21 de juliol.



Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

Podeu seguir els inscrits des d'aquest enllaç.

El Club d'Escacs Sant Martí té com costum organitzar un torneig de Blitz dins l’organització del Torneig Internacional, aquest torneig de blitz es farà el dia 20 de juliol.


Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

45 Open Internacional d'Escacs Vila de Sitges, del 22 al 30 de juliol.



Podeu accedir a tota la informació des d'aquest enllaç.

XX Obert Internacional Ciutat d'Olot, 27 de juliol.



Podeu accedir a tota la informació des d’aquest enllaç.

Andorra Open 2019, del 27 de juliol al 4 d'agost

Podeu accedir a la informació des d'aquest enllaç.


Fins aquí el mes de juliol, una molt bona proposta de forts tornejos. Si esteu interessats, encara esteu a temps d'apuntar-vos a un o a diversos tornejos; l'oferta és realment variada i per a tots els gustos.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Comparteixo amb tu la opinio sobre el torneig de Vilanova,Em va agradar molt i tot que per la tarda no vaig estar a l alçada haig de reconeixer que esta ben organitzat i que a Vilanova es menja molt be tot i que jo no ho vaig poder gaudir per solidaritat de club.Aquest any no podre participar(dilluns 1 marxo de vacances) pero l any que ve tinc dues espines clavades esportiva i gastronomica que me les treure(al menys la gastronomica:M encantaria anar a Andorra i espero que em toqui la loteria per poderne gaudir.Dels restants llenço una llança pel torneig del Sant Marti.Haig de dir que s esforçen en millorar les prestacions cada any i em disgusta molt la sensacio psicologica del calor/fred que alguns participants manifesten pasar.Es imposible complaure als quasi 300 participants .en la ambientacio.Els nostres organismes no estan preparats per gaudir d una temperatura adient quant les dues sales no estan adaptades explicitament per jugar als escacs ja que els centres civics no estan pensats per aquesta finalitat.En quant als altres oberts no puc comentar per desconeixement encara que a Barbera en un per equips de fa molts anys em vaig sentir"maltractat" pero segurament soc injust i de segur que aboquen molts esforços perque cada any tot funcioni de meravella!! Fins el proper comentari amic!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Així que te'n vas de vacances (a Palamós, suposo), doncs fantàstic; descansar, passar-s'ho bé i “carregar les piles” sempre és un bon negoci.

Salutacions, company.