dimarts, 23 d’abril del 2019

Un amic a la Diada de Sant Jordi


Avui, Diada de Sant Jordi, m’havia compromès a passar-me per l’estan de la Rambla de Catalunya de Barcelona, on el David Vivancos signava i dedicava el seu nou llibre “Veinticuatro miniaturas rusas”.

El dia no acompanyava gaire, de bon matí estava “negrot”, “negrot”; després el tema ha empitjorat i ha començat a ploure. Nefast per una diada que es fa al carrer.

Afortunadament, a partir de les 11:00 hores el clima ha anat millorant i ha deixat de ploure. Com si algú hagués fet un senyal, de sobte les Rambles s'han omplert de persones de tot tipus de gènere i edats. La gent, tenia ganes de gaudir la Diada de Sant Jordi.



En fi, tinc que reconèixer que m'ha costat trobar al David atès l'atapeït que estava el panorama. Però l'he trobat i aquí us deixo testimoni.













A l'estona que he estat acompanyant al David, puc dir que ha passat i comprat el llibre força personal.  Algunes persones coneguts del club o del món dels escacs, però altres alienes al nostre món. No oblidem que el David també té el seu espai al món literari, especialment al dels microrrelats.

Salut i escacs,


4 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Pels llibreters es bastant habitual que la pluja faci acte de `presencia al menys una estona.Celebro que despres el bon temps hagui ahudat i molt a l exit de la Diada.El microreportatge fotografic ha estat molt reexit i ha quedat molt clar que un dels llibresd en David era de "Jutjat de guardia" ha,ha!!!!!!Fins la setmana entrant amic!!!!!! Fred

David Vivancos Allepuz ha dit...

Aprovecho el comentario para agradeceros a ti, Fred, y, sobre todo, a Roger el cariño que me dedicáis cada vez que tengo la fortuna de ser citado en este blog. Gracias y ambos y... ¡a disfrutar (espero) de la lectura!

Un abrazo,

D.

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies una vegada més pels teus comentaris. He de reconèixer que tens una certa capacitat per fer acudits ràpids, generalment tontorrons (amb perdó) però, això si, ràpids.

Una abraçada, company,

Roger Salvo ha dit...

Un placer, David, un placer; hay que cuidar a los amigos. Estoy empezando el libro y por ahora todo va francamente bien, cuando lo acabe, como siempre, ya te diré lo que me ha parecido.

Saludos,