diumenge, 3 de febrer del 2019

Per equips. Tercera ronda


Tercera ronda i primera que jugàvem a casa. El nostre contrincant, l'Ateneu Colon, també es presentava amb dues victòries i es preveia un matx dur i complicat.

Els dos clubs es coneixen bé, no tant sols per ser els dos del mateix districte de Barcelona, sinó també perquè molts jugadors havien militat al club contrincant.

El matx ha estat com s'esperava, molt dur, però la concreció de la realitat ha superat les expectatives, partides molt dures i resultats canviants, es a dir, partides que es donaven com guanyades s'han perdut i viceversa; un encontre típic del més estil del per equips, partides amb patiment pel rellotge i els errors que això representa.

Al final, el punt a caigut de la part dels nostres contrincants, l'Ateneu Colon i no podem sinó que felicitar-los.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:


Tal i com he comentat avui hem jugat al nostre local i hem compartit la sala amb els equips del Sant Martí B i el Sant Martí E.

Podeu consultar els resultats individuals del Sant Martí B des d’aquest enllaç.

Podeu consultar els resultats individuals del Sant Martí E des d’aquest enllaç.

Us passo unes fotos:
Sant Martí A







Sant Martí B





Sant Martí E




Bé, perdre forma part del joc, però avui hem fallat més del compte a la part mitja baixa de l'equip, un tema a solucionar si al final de la competició volem estar a la part alta de la classificació.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Despres d unes setmanes d'absencia degut a que tinc probemes de cataractes torno a fer el meu comentari habitual.Començáre primer comentant la vostre actuacio en el per equips.No hi ha dubte que la incorporacio d'aquest any d'en Miguel Muñoz que tots el fitxariem encantats ha enfortit molt el vostre equip pero no hi ha dubte qque al jugar de manera intermitent fa que els vostres contrincants juguin a tope contra vosaltres i ames i aixo es el mes preocupant els vostres jugadors repetiran color moltes vegades i aixo molesta molt.
En quant als dos ultims articles "generals" finc que dir en quant a dubtes que cal veure si la FCE te prous empleats per portar les tasques a bon port i en quant als directius cal analitzar si el temps del que disposen es el suficient per poder portar a terrme les obigacions a les que s han compromés.I en quant a la Copa Catalana considero que ha estat un encert posar nos a tots a la mateixa sala.Vull fer esment al video de la Copa que tu tan amigablement vas dstacar la meva presencia.No hi ha dubte que sempre he estat molt fotogenic i la meva boina aixi com la meva amabilitat al camara quant de bon mati feia proves que facilitava la seva tasca va contribuir al meu"exit· En fi amic moltes gracies per ser com ets Una abraáda i fins la setmana entrant!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Doncs, dir-te, que l'any passat, sense el Miguel Muñoz, vaig jugar moltes més partides amb negres que amb blanques, però penso (pensem) que el primer és l'equip i no passa res.

Sobre el tema de la FCE, de ben segur que tens una bona part de raó, i sobre la Copa Catalana, estic d'acord amb tu que ets molt fotogènic, ja ja ja.

M'acomiadaré com fas tu: “En fi amic moltes gracies per ser com ets, una abraçada i fins la setmana entrant !!!”