diumenge, 24 de febrer del 2019

Per equips. Sisena ronda


Sisena ronda, una ronda important, ja que en aquesta ronda comença a perfilar-se el desenllaç de la competició.

A partir d'ara, la majoria dels enfrontaments són autèntiques finals. Tant pel que fa a la part alta de la classificació, com el que fa pels equips que lluiten per eludir el descens de categoria.

Nosaltres, el Club d’Escacs Sant Martí, avui ens hem desplaçat a la ciutat de Sabadell. El nostre contrincant ha estat el Colon Sabadell Chessy B.


El resultat final ens ha afavorit per 7 a 3. Bon i ampli resultat, però s'ha de dir que en alguns moments del matx semblava que les coses estaven més ajustades.

Ara, com sempre diu el meu amic Frederic Andreu, hem aconseguit la primera fita (aconseguir la permanència), la segona fita és mirar cap a dalt.

Bé, siguem realistes, després de punxar amb el Sant Adrià, les nostres possibilitats de pujar són escasses, però, ara més que mai tenim que lluitar per quedar el millor possible.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:


Com sempre us passo unes fotografies:







Tal i com he comentat al començament, aquesta ronda ha començat a deixar algunes coses clares, ho podeu comprovar si consulteu la classificació.


A les properes tres rondes ens trobarem amb autèntiques finals, de ben segur que haurà emoció fins el final.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger Efectivamentes pot dir que el primer objectiu ho heu aconseguit LA PERMANENCIA.No hi ha dubte que al tenir primers taulers forts els vostres contrincants tenen motivacio extre al jugar contra vosaltres.D aqui el meu comentari.Quant es te un objectiu clar cada partidab es important i els jugadors estan mes motivats.Per tant la "pastanaga de la permanencia" fa que el jugador es motti i despres nomes cal canviar l objectiu.El primer lloc sembla inabastgable pero tot el demes s ha de lluitar.Molta sort amics i fins la setmana entrant!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Doncs, que vols que et digui, m'ha agradat això de la pastanaga.

Una abraçada amic, i molta sort al Congrés en aquestes tres últimes jornades.