diumenge, 10 de febrer del 2019

Per equips. Quarta ronda.


Quarta ronda, el Club d’Escacs Sant Martí ens hem desplaçat a Sant Adrià de Besòs, sí altra municipi, però a escasses tres estacions de metro de la nostra seu.

Suposo que la immensa majoria de vosaltres esteu familiaritzats amb la ubicació d'aquest municipi de 35.000 habitants.

Però pels que tinguin qualsevol dubte, dir-vos que Sant Adrià de Besòs és un municipi situat a la desembocadura del riu Besòs, entre els municipis de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, amb els quals forma un continu urbà.

Foto: La Vanguardia



Bé, parlem del matx; el nostre contrincant ha estat el Club d’Escacs Sant Adrià. Aquest il·lustre club va estar uns quants anys a la màxima categoria, quant va baixar, va tenir una crisi de jugadors que els va portar a Segona Divisió i aquesta temporada ha tornat a Primera Divisió.


A priori semblava una bona ocasió per rescabalar-nos de la derrota de la setmana anterior, ja que el nostre equip els superava àmpliament en Elo a tots els taulers, res més lluny de la realitat i hem tornat a perdre, degut, sobretot, a una decebedora actuació (altra vegada) dels jugadors de la part mitja-baixa.

Una gran sorpresa, ja vaig dir a la crònica de la primera ronda que la Primera Divisió era una categoria de sorpreses, que ens deixa tocats, sinó més anímicament.

Podeu consultar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els altres resultats d'aquest grup han estat aquests:


Com sempre us passo unes fotografies:







Bé, després d'aquest “bany d'humilitat”, ara res més queda en pensar en la salvació. Avui he vist ha alguns dels meus companys, bons jugadors per cert, que s'han anat a casa “fets pols”, no m'estranya, perquè alguns hem fet errors impropis del nostre nivell. Però, afortunadament, tenim una setmana per recuperar els ànims i l'autoestima.

La propera setmana tenim un matx important amb un equip complicat com és el Sitges. No podem saber quin serà el resultat, però tinc plena confiança en els meus companys i estic convençut que tornarem a tenir el nostre millor nivell de joc.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola de nou Roger.Aixo de anar a una altre poblacio amb tres parades de metro es una de les "avantatges" de viure a la gran ciutat!!.M'encantaria que us salvessiu i honestament estic segur que ho aconseguireu,Ara be crec que us ha faltat una mica de planificacio.Considero que al començar la temporada sempre.sempre el primer objectiu ha de ser mantenir la categoria,Nomes despres d'haberla aconseguit cal pensar en altres objectius.La situacio avui seria la mateixa pero estarieu nolt contents(Ja tenim dos punts!!!)Molts anims pel diumenge!!A por ellos!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies pels teus ànims, com ja saps, jo també us desitjo el millor. Tants sols un qüestionament del teu redactat, “A por ellos” no m’agrada en cap situació, en els escacs tampoc.

Salutacions,