diumenge, 13 de gener del 2019

Copa Catalana. Fases prèvies 2019

Avui, 13 de gener, s'han jugat les fases prèvies de la Copa Catalana a les quatre delegacions catalanes.

Podeu consultar les classificacions als següents enllaços:

Barcelona


Girona

Lleida

Tarragona

Aquesta competició cada cop té més èxit, com demostra l'alta participació que ha hagut aquest any a totes les delegacions.

Si bé els tornejos jugats avui són classificatoris per a la final que es jugarà el dia 5 de maig, els que s'han jugat avui són realment espectaculars a l'ajuntar una tan gran quantitat de jugadors i jugadores.

Jo he estat a la Territorial de Barcelona que s'ha jugat a l'original edifici anomenat  Disseny Hub Barcelona, popularment conegut com “la grapadora”, he declinat la invitació del meu club de participar com a jugador per centrar-me en poder fer algunes fotografies.


He de dir que la sala m'ha semblat molt bona, realment adequada per poder fer una competició que a mogut tants participants per ronda. Que tots estiguin a la mateixa sala em sembla una gran avantatja.

Com és natural i lògit, sent la primera vegada que es fa un torneig d'aquesta envergadura en aquest edifici, han sorgit alguns problemes que es tindran que polir en properes ocasions. El més important i aparatós ha estat que els responsables d'obrir l'accés a l'edifici no ho han fet fins les 09:00 hores, horari previst per començar la primera ronda, el que ha representat unes aglomeracions a l'entrada i un retard dels horaris de la competició que no s'han pogut recuperar.



A part d'aquesta falta de coordinació entre els organitzadors i els responsables de l'edifici, en general em sembla que la ubicació escollida per la FCE, la sala i la competició han estat tot un èxit.



El meu club, el Club d’Escacs Sant Martí a tingut una molt bona actuació quedant en la cinquena posició, tenint en compte que som un equip de Primera Divisió, haver-nos tutejat amb equips de Divisió d’Honor, doncs té molt de mèrit.

Equips del Club d’Escacs Sant Martí:







Aquestes són fotografies dels diferents equips que el Club d’Escacs Sant Martí a presentat a aquesta competició, però, com us podeu imaginar he fet algunes més, en concret un total de 240. Les trobareu entrant en aquest enllaç.

En fi, una autentica festa dels escacs catalans, en general crec que podem estar satisfets.

Posteriorment he vist aquest vídeo que han fet a la televisió de Barcelona. El vídeo està bé, però sobretot el poso perquè surt un parell de vegades el meu bon amic Frederic Andreu. Que farem, l'amiguisme és l'amiguisme.


Salut i escacs,