dilluns, 18 de juny del 2018

XX Obert Internacional Sant Martí 2018



A poc menys d’un mes, del 13 al 21 de juliol, està previst que es celebri el XX Obert Internacional Sant Martí 2018.L’Obert és farà a la Sala d’Actes del Centre Cívic Sant Martí, carrer Selva de Mar, 215, al barri del mateix nom, Sant Martí. A pesar de no estar al centre de Barcelona, no està gaire lluny, a tres estacions de l'estació de Sagrada Família, a la línia 2 de la xarxa de metro de Barcelona.

Aquests veterà torneig és un dels més prestigiosos tornejos del Circuit Català d'Oberts Internacionals. Pels que no estigueu al cas, dir-vos que aquest Circuit Català és un dels més importants del món, l'edició del 2018 compta amb un total de 27 tornejos, més dos d'aspirants. Aquests 27 tornejos es divideixen en 13 de ritme clàssic i 14 de ritme actiu. Podeu cercar més informació des d'aquest enllaç.


Podeu consultar la informació del torneig al web del Club d’Escacs Sant Martí.

Les inscripcions fins a dia d'avui, les podeu consultar en aquest enllaç.

Us passo un petit vídeo (un minut) de difusió d'aquest torneig.





En fi, com a jugador del Club d'Escacs Sant Martí, estic orgullós del nostre Obert Internacional. Però, sobretot, atès que som un club modest, pel compromís i dedicació de desenes de socis que col·laboren per a què tot surti bé.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Moltes felicitats com a membre del Sant Marti per la organització d'aquest torneig.Només vull afegir petits detalls per millorar encara més l'exit segur de la organització.Per una part afegir a com arribar els autobusos 33 i H10 que deixen practicament devant del local.Per altre part una cosa que he vist al Obert del Foment i que podria anar bé incloure.Es un o dos analistes de partides post-mortem que podria anar molt bé als joves participants.Jo per la meva part no podré asistir aquest any però si que ho faré de bén segur l'any vinent.Endavant amb el torneig i molts exits!!!!!!Salutacions Fred

Fred ha dit...

Hola de nou:Acabo de llegir els inscrits al torneig.Es impresionant!!96 al grup A i 87 al B .Caldrà habilitar alguna sala més.Algún dels vostres enemics parlava d'utilitzar els passadissos i lavabos però no he pogut constrastar les fonts per tant ho poso en condicional.Salutacions de nou amic!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies pel teu suport i gràcies també per haver compartit el vídeo a Facebook. Sobre les millores, doncs prenc nota; ara bé, tens que tenir en compte que no és igual un torneig a ronda setmanal que un torneig a ronda diària. Els tornejos a ronda diària són molt més exigents pels organitzadors, necessiten de moltes més persones col·laborant i costa de poder cobrir alguns detalls que en un torneig setmanal es pot fer més fàcilment.

Sobre alguna crítica poc constructiva que s'ha produït en alguna xarxa social, doncs que hi farem; a les xarxes socials podem trobar de tot, des de persones intel·ligents, fins a “ximples-ximples” que volen fer oposicions a “ximples-ximples-més que ximples”. En fi, com es diu popularment: “de tot hi ha a la vinya del Senyor”.

Salutacions,