diumenge, 18 de febrer del 2018

Per equips. Ronda V


Cinquena ronda, una ronda important, ja que, un cop passat “l’ecuador” de la competició ja es poden treure algunes conclusions.

Però, anem a pams, avui el nostre contrincant ha estat el Maragall, i també hem compartit local amb el nostre equip B, que ha jugat amb el Canet, i l’equip E, que ha jugat amb el Barat D.

El nostre matx amb el Maragall ha estat més tranquil del que esperàvem, ja que a mig matí guanyàvem 3’5 a 0’5 i poc després ja teníem un 6 a 2 definitiu. Això de guanyar sense patiments  ha estat molt ben rebut per la “parròquia” local, ja que portàvem tota aquesta temporada i també la anterior sense guanyar amb aquest marge.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Abans he fet referència a que a partir de la cinquena ronda ja es poden treure algunes conclusions, mirem la classificació:


Com a primera conclusió podem dir que el Barcelona va com una “bala” per aconseguir la primera posició del grup, el que li donaria l'ascens directe a la Divisió d’Honor. També podem deduir que el Banyoles, després de perdre les cinc primeres rondes ho té molt difícil per eludir el descens. Les altres conclusions són molt més confuses, uns equips ho tenen millor que altres, però us deixo que les feu cadascun de vosaltres. Queden quatre rondes i encara hi ha “molt peix per vendre”.

Us passo unes fotos del matx:







L’equip “B” ha jugat amb el Canet i el resultat ha estat de 5'5 a 4'5.




L’equip “E” ha jugat amb el Barat D, el resultat ha estat de 3’5 a 0’5.




Cal ressaltar que tots els equips del Sant Martí estan fent un molt bon campionat. No sabem com acabarà col·lectivament el campionat, és a dir, com a club, però tot fa entendre que cap equip baixarà de categoria, un primer objectiu que sembla que serà assolit.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Roger:En primer lloc felicitar-vos per la victoria d'avui que us dona una gran dosi de tranquilitat per arribar a la "zona tranquil-la" de la clasificació.Comparteixo amb tu la opinió de que el Barcelona pujarà a Divisió d'Honor.Lo contrari seria una gran sorpresa.No entenc la clasificació del Banyoles pel potencial que tenen.I es cert la lluita per eludir el descens i arribar a la promoció serà epica.Ens esperen quatre jornades apasionants.Nosaltres avui hem tingut partides durisimes(tres han arribat a la segona planilla!!!!)i les victories d'Oliver i Hector han arribat però estic segur que si haguessin entrat en una cas d'apostes m'hauria forrat.Si es correcte el que manifestes sobre els equips del Sant Marti,penso que el vostre D pot arribar a pujar si no defaillexen.Finalment et felicito per dos motius.La teva primera victoria crec,i que sembla consolidat que el"fotograf oficial" del Sant Marti apareix a les fotos!!Una abraçada company i fins la setmana entrant!!!!Fred

Unknown ha dit...

No ho entenc pero torna a sortir el nom de la meva filla!!Ho sento!!

Roger Salvo ha dit...

Hola “Frederic-Laia”, els teus problemes amb l’ordinador són èpics, company,

Moltes gràcies per la teva felicitació, però, en realitat la gran felicitació a de ser per a vosaltres, heu guanyat la primera final, imprescindible per seguir somiant.

La propera jornada teniu una altra final amb el Maragall, en aquesta jornada nosaltres els hem guanyat fàcil, però no us refieu, el Maragall té un bon equip, amb nosaltres han tingut el dia “tonto” però és un equip compacte i perillós.

Referent al que poses sobre la meva persona, doncs si, ha estat la meva primera victòria; això de tenir un tauler intermitent fa que hagi jugat quatre partides amb negres i amb negres costa més de guanyar.

Des de que estic al Sant Martí, el Luis Sánchez sempre m'ha fet fotos al per equips. Altra qüestió és posar-les al blog, sembla que últimament estic perden la vergonya en aquest sentit, suposo que les teves insinuacions en articles anteriors pot haver influït.

En fi, us desitjo molta sort en tres de les quatre rondes que queden.

Salutacions,