dissabte, 16 de desembre del 2017

VII Torneig Clàssic Sant Martí 2018



El Club d’Escacs Sant Martí, fent honor a la seva fama de club organitzador d'esdeveniments escaquístics, comença l'any 2018 amb una oferta molt atractiva.


Doncs sí, el proper 11 de gener (dijous) començarà el VII Torneig Clàssic Sant Martí.

Un torneig consolidat al calendari dels escacs intersetmanals a la Ciutat de Barcelona amb un horari força atractiu, comença a les 19:15 hores, el que fa que les partides no acabin gaire tard.

Aquest torneig és ideal per a posar-nos en forma de cara al campionat per equips que comença el 20 de gener per a la Divisió d’Honor i el 21 de gener per a totes les altres categories; qüestió força important, quants punts s'han perdut les primeres rondes del per equips perquè alguns jugadors estan en baixa forma? La contestació a aquesta pregunta és òbvia, tots sabem que això passa a la majoria dels equips.



La sala de joc és amplia i còmoda. Es juga a la mateixa sala de l’Obert Internacional però amb menys participants, el que fa que els participants puguin jugar amb més comoditat.



El torneig es juga al Centre Cívic Sant Martí, està ben comunicat, és pot arribar fàcilment, tant amb metro, com amb autobusos.



Si voleu ampliar la informació i/o fer la inscripció, ho trobareu en aquest enllaç.

En fi, una oferta atractiva amb uns horaris totalment compatibles amb la jornada de treball, en un ambient força agradable. Us el recomano, jo el penso jugar, si us ve de gust, ens veiem l’11 de gener!

Salut i escacs, 

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Efectivament es un torneig molt interessant.L'ambient del Sant Marti es molt maco,la sala es molt espaiosa i no dic més elogis(merescuts) per no envermellir als organitzadors.Jo no podré participar(m'agradaria poder empatar el nostre matx particular!!)degut a que els dijous dono classes a futures figures dels escacs catalans(sobretot si no fan cas dels meus consells!!!)Aprofito per desitjar als lectors d'aquest blog un Bon Nadal encara que segurament ens "amenaces" amb un altre bon article molt aviat.Salut company!!!!!

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules, Frederic. També agrair-te els desitjos generalitzats de "Bon Nadal".

Una forta abraçada, amic.