diumenge, 12 de novembre del 2017

Fotos d'equip (2)


A finals del mes de juny de l'any 2016 vaig fer un article amb el títol de “Fotos d'equip” i us vaig comentar que volia donar continuïtat a aquest tipus d'articles.

Trobareu aquest article en aquest enllaç.

En aquell article us deia que volia parlar de les fotos dels equips, si aquelles que es feien amb tots (o alguns) dels components de l'equip. Malauradament, ens trobem que aquest tipus de fotos fetes en un passat més o menys llunyà, la majoria s'han perdut; i també, he de dir que actualment el costum de fer fotografies dels equips complets no es fa servir gaire.

A l'article anterior vaig posar una sèrie de fotos de les dècades 80 i 90 del segle passat, avui us poso fotos més actuals, des de l'any 2005 fins l'any 2017.

La Lira 2005. Foto: Club Escacs La Lira

Club Escacs Congrés 2011

Sant Martí 2011. Foto: Club d'Escacs Sant Martí

Catalònia 2013. Foto: Club Escacs Catalònia

Mollet 2014. Foto: Club Escacs Mollet

Foto conjunta del Catalunya Escacs Club i el Club d'Escacs Sant Martí l'any 2014 després de l'encontre per decidir l'equip que pujaria a Divisió d'Honor. En un matx a doble volta molt disputat va guanyar el Catalunya.

Penya Mollet 2015. Foto: Penya Mollet


Ateneu Colón 2017 (Copa Catalana). Foto: Ateneu Colón

Escola d'Escacs Salou 2017. Foto: Escola d'Escacs Salou

Llinars 2017. Foto: Club d'Escacs Llinars

Olot 2017. Foto: Club d'Escacs Olot

Les fotos dels clubs d'escacs, des dels més importants fins els més modestos, formen part de la seva història, i sovint, aquestes fotografies són molt mal tractades. És una pena, ja que són una part important dels escacs catalans.

Salut i escacs,

5 comentaris:

MonPablo ha dit...

Buenas fotos Roger, cierto es que son difíciles de conseguir fotos de equipo o de grupos ya que siempre hay quien intenta no aparecer, jejeje. Pero con tu nueva afición a la fotografía, que tiemblen aquellos que osan no estar nunca en las fotos. Saludos.

Roger Salvo ha dit...

Gracias Pablo, por tus palabras. Osan pero no consiguen, como tu sabes bién.

Afortunadamente, las fotos post partidas gozan de buena salud, aunque mejor que no las hagamos públicas... jajaja.

Un saludo, campeón.

Fred ha dit...

Hola Roger.Et felicito per l'article d'aquesta setmana.Es ben cert que les fotos d'equip estan molt maltractades i en canvi amb els anys tenen un valor impagable,al menys pels protagonistes.Molt bé amic i endavant amb les fotos encara que alguns podem trencar alguna camera por "nuestra fealdad" Salut Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies pel teu suport. No t'equivoquis amic, no som lleigs, som vells que és pitjor.

Salutacions iaio,

Fred ha dit...

Hola de nou Roger: No siguis derrotista.Apart que la meva avia sempre deia que jo era molt fotogénic també et replico com el meu pare:Jo?? Avi s,però vell mai!!!!!!!!!!!!!!