diumenge, 29 de novembre del 2015

Socials Club d'Escacs Sant Martí, festa final


Finalitza la temporada i molts clubs ja estan preparant la propera, especialment el campionat rei, el per equips. Però, aquest 2015 encara no està acabat, i els clubs que han organitzat molts tornejos els queda encara un acte final, han de repartir els premis als guanyadors.

Aquest dissabte, 28 de novembre, s'ha realitzat el Social de ràpides del Club d'Escacs Sant Martí i després, com és costum, s'ha celebrat l'entrega de premis dels socials i també els premis del Circuit de ràpides.

Però anem a pams, el Social clàssic, és a dir el social a ritme normal, o dit d'altra manera el social amb majúscules, l'ha guanyat el MC Pablo Castillo; un any "rodo" per al Pablo, ja que al per equips va aconseguir la tercera i definitiva norma de Mestre Català.


El podi el van completar el David Alberto Martínez en un meritori segon lloc (un molt bon torneig d'en D.A.) i el MC Luis Sánchez que va quedar tercer.




Podeu consultar la classificació final d'aquest campionat en aquest enllaç.

El Social de semi-ràpides, el va guanyar el MF Òscar Ruiz, segon va quedar l'Evarist Pérez i tercer el Beto Moreno.





Podeu consultar la classificació final d'aquest campionat en aquest enllaç.

El Social de ràpides, també, l'ha guanyat el MF Òscar Ruiz, segon ha quedat el MC Luis Sánchez i tercer l'Evarist Pérez.

Podeu consultar la classificació final d'aquest campionat en aquest enllaç.

El Circuit de ràpides, després de 12 tornejos l'ha guanyat el MF Òscar Ruiz, segon el MC Luis Sánchez i tercer el Beto Moreno.


Podeu consultar la classificació final d'aquest campionat en aquest enllaç.



Com podeu comprovar, no he repetit foto d'alguns que han acaparat els podis.

Us passo unes fotos del Social de ràpides:






Destacar també la festa final d'entrega de premis, que com també és costum compta, després de l'entrega dels trofeus, amb el sorteig de diferents lots de nadal. En aquesta ocasió he de dir que he tingut la sort de què em toqués un pernil.

Un pernil i alguna cosa més en un bon lot.

Premis i lots de productes per sortejar

Premiats al Social Sant Martí

Premiats Social semi-ràpies

Premiats Social ràpides

Premiats circuit de ràpides

Guanyadors del Gran Slam, que premia amb lots nadalencs els que treuen millors resultats en tots els tornejos socials més el circuit de ràpides.

Després, com a final de festa, un "ràpid" "pica-pica" (alguns són autèntics professionals dels "pica-pica" més ràpids que a les partides ràpides, si no estàs atent, et deixen sense poder tastar res).

Preparació del "pica pica"

No puc acabar sense fer esment d'en Javi Ríos, un dels principals "culpables" de què tot anés d'allò més bé 

En fi, una vetllada cordial i agradable, com és habitual al Club d'Escacs Sant Martí.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: Moltes felicitats al Sant Marti per la excelent organització dels tornejos socials(felicitats per el pernil! segur que feras un gran paper!!! menjante troços en totes ls variants!!!.Aprofito per convidar a tots els lectors del teu blog al nostres llampecs de rapides de Nadal que es ferán els divendres 11 i 18 de Desembre a partir de les nou de la nit i el dimarts 15 amb "horari Sant Marti" es a dir a partir de les 19,15 hores.La inscripció es gratuita pero cal pagar pel cava i turró dels divendres i per pa amb tomaquet amb embutits i formatges del dimarts amb cava també.La novetat d'aquest any es que inscribint-se als tres tornejos només s'en paguen dos.També notifico les meves propostes en l'Assemblea de la FCE en l'apartat de precs i preguntes que faré extensiu a diversos blogs per si pot interessar al teu equip.La primera va esser demanar que els informatics en les actes del per equips coloquin als jugadors per ordre de força per evitar errors i facilitar la feina als delegats encara que ens van dir que les actes es podien modificar a posteriori es millor fer-ho com es feia abans,crec.També i aixó ho dic en plan de futur penso que la Festa Catalana s'hauria d'eixamplar amb un inici per delegacions(com ja es fà amb la Festa Lleidatana del escacs,per exemple)i el més important es que d'aqui deu anys celebrarem el Centenari dels nostres escacs i caldria fer en els diversos "foros" un braimstorming d'idees.Penso que el llibre del 75 Aniversari va ser molt digne(demano perdò a l'autor no anomenat per mi Angel Martin per no citar-lo com a coautor en el meu anterior comentari)pero el llibre del Centenari si aconseguissim un escriptor historiador tipus Jaume Sobrequés per exemple, podria esser una posible font de patrocinadors)apart d'augmentar moltissim el prestigi del llibre.I no dic més idees perque penso que ara es el moment de llençar propostes i després ja sortiran les comissions per començar a posar fil a l'agulla.Sóc conscient que deu anys son molts i que som un pais que actua millor contrarellotge pero per una vegada podriem ser una mica"alemanys".Fins la setmana que vé company!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies per la teva felicitació, si vols tastar el pernil, ja saps, passat per casa i fem un bon berenar. A partir d'aquest punt, "tio" ets únic per aprofitar les ocasions, fas valer allò que es diu en castellà de "aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid" i parles de tot el que t'interessa i que no té res a veure amb el meu article.

A part d'això, puc estar bastant d'acord amb el que dius menys en dues coses: no tinc al Sobrequés com a un dels primers historiadors catalans a destacar, i tampoc vull ser alemany, ni una mica,ni molt. No sóc amic dels tòpics.

Et desitjo el millor, amic.