dissabte, 4 de maig del 2024

Torneig Actiu Sant Martí 2024




Avui, 4 de maig, ha començat el Torneig Actiu Sant Martí 2024. A l’article del 20 d'abril vaig parlar dels propers tornejos que organitza el Club d'Escacs Sant Martí i aquest és un d'ells.

Com podeu comprovar, en aquesta oferta per a socis i amics, hi ha els que habitualment es juguen per aquestes dates (dissabtes matí) i els que habitualment s'han jugat en anys anteriors a partir del mes de setembre (dissabtes tarda) i que en aquesta ocasió s'han programat en aquests mesos.

Òbviament, això té un perquè. Resulta que en aquest any 2024 es compleixen 50 anys de la fundació del Club d'Escacs Sant Martí, i des de la Junta del club han pensat en fer un torneig commemoratiu, l'Open 50 Aniversari del C.E. Sant Martí 1974-2024. Aquest torneig està previst que comenci el 21 de setembre i durant 9 dissabtes fins al 30 de novembre (a excepció del 12 d'octubre i el 2 de novembre). Dissabtes tarda a partir de les 16.30 hores. Torneig homologat i vàlid per a Elo FIDE i català. Només per a jugadors federats. Dos grups: A i B. 

La informació que tinc és que en el seu moment es publicarà a la web del club, probablement un cop iniciat l'Internacional d'estiu per evitar possibles errors a les inscripcions.

Sabent la gran capacitat organitzativa de tornejos que té el Club d'Escacs Sant Martí, de ben segur que aquest torneig especial serà un molt bon torneig.

Ara toca parlar del  Torneig Actiu Sant Martí 2024 que ha començat avui. Aquest torneig és juga a trenta minuts per jugador a finish en tres dies, tres rondes per dia.

Jordi Sabater, organitzador, anima i "home orquestra" d'aquest torneig 

Això vol dir que avui s’han jugat les tres primeres rondes.

Podeu consultar els resultats de la primera ronda des d'aquest enllaç 

Podeu consultar els resultats de la segona ronda des d'aquest enllaç 

Podeu consultar els resultats de la tercera ronda des d'aquest enllaç 

La classificació després de tres rondes és aquesta:


Abans de posar fotografies d'aquesta jornada i tenint en compte que el fotògraf (es a dir, jo) no surt gaire (com és obvi) en els meus articles, m'he permès amb  ajuda d'uns amics, posar aquestes fotos.





Ara si, us passo algunes de les fotos que he fet avui:












Una jornada on els/les participants s'ho han passat força bé, que en realitat, des del meu punt de vista és el que es tracta.

Salut i escacs,