dijous, 14 d’abril de 2022

Breus comentaris (28)


Torno al format "Breus comentaris", en aquesta ocasió per primera vegada aquest any. 

El primer comentari és una curta reflexió sobre el Campionat de Catalunya per equips, en realitat parlo de la quantitat d'equips que hauran la propera temporada a la Divisió d’Honor i a la Primera Divisió Nacional.

El segon comentari és sobre com està a dia d'avui l'apartat fotogràfic "Amics, companys i coneguts 2022".

Primer comentari: El final accidentat del per equips 2020 i la decisió posterior de la Federació Catalana d'Escacs, va crear un "overbooking" d'equips a la Divisió d'Honor i a la Primera Divisió Nacional.

Imatge: Memedeportes

En aquest 2022 a la Divisió d'Honor han participat 20 equips i a la Primera Divisió Nacional 24, el que ha representat tenir que jugar més rondes.

A la Divisió d'Honor han baixat a Primera Divisió Nacional 6 equips i han pujat 2 equips. El que vol dir (sinó hi ha canvis en aquests mesos que falten) que el per equips 2023 comptarà amb 16 equips.

Des del meu punt de vista encara són molts, però el tema es va normalitzant.

En canvi a la Primera Divisió Nacional la propera temporada tornarà a comptar amb 24 equips, igual que aquesta. 

Han pujat a la Divisió d'Honor 2 equips i han baixat a la Segona Divisió Nacional 8 equips = 10 equips. Han baixat de Divisió d’Honor 6 equips i han pujat de Segona Divisió Nacional 4 equips = 10 equips. Resultat, tot segueix igual en quantitat d’equips.

La veritat és que 11 rondes fa que el campionat es faci molt llarg, potser massa llarg.  


El segon comentari és per presentar com està l'àlbum fotogràfic anomenat "Amics, companys i coneguts" d'aquest any 2022.

Com sabeu, des de fa alguns anys faig una recopilació de fotografies que recullo en àlbums. En aquest any 2022 ja tinc a l'àlbum 254 fotografies, òbviament al final de l'any seran moltes més.

L'àlbum el trobareu a la pestanya fotos, també podeu accedir des d'aquest enllaç.

Us passo unes quantes fotos, no són les millors però són fotos que he fet jo de companys propers.Diuen que aviat podrem jugar sense mascareta, per a les fotos serà molt millor (i per a nosaltres, els jugadors, també).

Salut i escacs,