diumenge, 26 de novembre del 2017

Social de blitz i fi de festa


Com és costum, com fa ja uns quants anys, el Club d'Escacs Sant Martí fa coincidir el social blitz amb el repartiment de premis de tots els campionats socials de l'any.

El passat dissabte, 25 de novembre de 2017, s'ha fet el d'enguany. En realitat aquest esdeveniment és divideix en quatre parts: Social blitz, entrega de premis, un sorteig entre tots els socis presents de diferents lots (pernils, lots de vins, lots d'embotits, etc.) i finalment un ampli pica-pica.

El torneig de blitz la guanyat el Mestre FIDE Fernando Valenzuela amb molta autoritat. El podi la completat l'especialista de ràpides “Beto" Moreno i un cada dia més jove Andrés Rojas que també ha guanyat (òbviament) el trofeu a millor veterà.



Podeu consultar la classificació final en aquest enllaç.

Dins l'ampli ventall de premis que s'han lliurat vull destacar dos:

El primer el de campió del social a ritme normal. El campió ha estat el Pablo Castillo (per tercera vegada consecutiva), acompanyat en el podi pel Joan Martínez i el Jordi Sabater.



El segon tema que volia remarcar de la entrega de premis ha estat l'entrega d'una placa commemorativa al Jordi Sabater pels seus 25 anys al club.



Una tarda realment fantàstica, on els socis han gaudit de valent, sobretot els premiats amb un pernil!!

Us deixo un petit vídeo fotogràfic amb una visió més complerta del que ha estat aquesta jornada festiva.





Salut i escacs,

3 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Un resum magnific del Socials del Sant Marti.Tot ha estat molt encertat i marca el cami de recuperar els socials sobretot ara que es comença a albirar un cami cap a la coordinació dels horaris laborals i familiars.Espero que els demés clubs en prenguem nota!!!!!!!.Només un petit detall.Que la teva excesiva modestia en aquest cas no faci malbé el teu treball.Penso que com el Hitchcok has de "signar" els teus treballs amb una instantanea on surtis tu.Fins el proper article amic!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Frederic,

Hichcok era director, el cameràman era un altre. En el meu cas, l'únic que s'ofereix a fer-me alguna foto de tant en tant és el Luis Sánchez, i no hi era en aquesta ocasió.

Salutacions,

Fred ha dit...

Insisteixo en que com el Hitchcock sense el teu treball aquest video no es posible,per tant cal reivindicar que l'autor surti.Es de justicia i el nostre deure d'amics ho exigeix.Entenc que la teva modestia et faci sentir incomode,pero d'aqui uns anys "colocar" la teva foto et farà molta il-lusiò!!!Salut Fred