dimecres, 24 de juny del 2015

XVII Obert Internacional Sant Martí 2015


Aquest és un recordatori, un intent de convèncer els indecisos, els que deixen la decisió per a l'últim moment. Com sabeu el torneig comença el dia 13 de juliol i té previst finalitzar el dia 21 del mateix mes.

Estem davant d'un torneig de gran qualitat, un torneig dels millors del circuit. En realitat no es tracta de fer cap comparació amb cap altre, tots tenen la seva qualitat, amb punts forts i punt febles, dins d'un circuit molt exigent, únic al món.


Però aquest ha aconseguit una situació immillorable gràcies que els organitzadors han anat polint els punts febles any rere any, arribant aquest any a una situació que permet oferir un torneig d'alt nivell. Anem pas a pas, per començar us passo el cartell informatiu:


El torneig es juga a Barcelona, referent turístic mundial, el binomi escacs i turisme és força atractiu pels de fora de la ciutat, i una bona comunicació de transports públics el fan també atractiu pels jugadors residents a Barcelona.




Unes sales còmodes i amb una lluminositat més que correcta, amb climatització a la sala principal i aire condicionat a la sala 2, sala d'anàlisi i un bar al mateix edifici, fan que els participants puguin gaudir d'una estada força agradable.

El torneig compta com a director l'Eduard Arilla (President del Club d'Escacs Sant Martí) i un equip arbitral experimentat, l'arbitre principal és l'Arbitre Internacional Miquel Fernández-Diaz i el Pablo Castillo, Ricard Llerins i Vladimir Zaiats, completen un equip arbitral de luxe.

Miquel Fernández-Diaz i Pablo Castillo (foto: Pau Pascual)

Ja he dit que aquest article és un recordatori, afortunadament el torneig ja compta amb una nodrida i prestigiosa llista d'inscrits:

Llista d'inscrits Grup A

Karen H. Grigorian, campió al 2014 (foto: Pau Pascual)

Llista d'inscrits Grup B

Toni Ayza, President de la Federació Catalana d'Escacs, també repeteix (foto: Pau Pascual)

No està malament veritat? Però amb tu, si tu indecís, encara estaria millor.

Si voleu més informació o fer la inscripció ho podeu fer des d'aquest enllaç.

El millor referent de què un torneig funciona són els jugadors que any rere any tornen a jugar-lo, i en aquest cas el torneig de Sant Martí compta amb un elevat grau de fidelització; important, molt important!

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Tot i que no em dedico massa a jugar oberts l'any vinent tinc previst jugar Foment,Sant Marti i Sants i posiblement Tupinamba.Els meus dubtes per jugar aquest any son deguts a que per tres punts d'ELO haig de jugar en el Grup A i no em sento preparat per jugar-lo.Suposo que em foto vell i cada cop em fa més mandra els escacs de competició.Sigui com sigui els meus dubtes per jugar el Sant Marti només son deguts al meu nivell ja que lany passat tot i fer un torneig irregular vaig estar molt bé i recomano la participació al torneig on moltes coses el fan molt agradable.En fi molta sort als amics del Sant Marti en el seu torneig.Fins aviat Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Bona programació a un any vista, però veig que tens més dubtes a nivell més immediat. No tinguis por de jugar els grups A, com saps millor que ningú, quan jugués amb contrincants molt millor que tu, és quan treus la teva millor versió i el teu millor joc.

Si tens ganes de jugar, arracona les teves pors i endavant!!

Salutacions,