dilluns, 21 de febrer del 2011

Quarta ronda



Patiment, aquesta és la definició més correcta que des del meu punt de vista es pot donar del matx amb el Santa Eugènia. Totes les partides molt lluitades, amb alternances i canvis sobtats de les posicions, partides llargues, el temps collava de valent en posicions força complicades, tots els ingredients d'un encontre ajustat del per equips. Finalment 5 a 5, resultat just, ja que hagués estat molt injust que qualsevol dels dos equips hagués perdut. Qüestió que també es podia haver donat.

Després, un bon dinar en un cèntric restaurant de Girona i tornada a Barcelona.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.









Magnifica victòria de l'equip B, 7,5 a 2,5 en el seu enfrontament amb l'Arenys de Munt. Punt fonamental que permet tenir més pròxim l'objectiu de la permanència.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.





Un debilitat equip C va sucumbir per 6,5 a 1,5 davant d'un fort Sant Josep B.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.

Per contra un reforçat equip D tampoc va poder guanyar al Sant Martí E i va perdre per 3,5 a 4,5.

Podeu consultar els resultats d'aquest grup clicant aquí.

Bé, jornada agredolça. El primer equip hem aconseguit un empat molt valuós, l'equip B un triomf imprescindible i els equips C i D han perdut i segueixen al pou. Encara queden moltes jornades, esperem que les coses vagin a millor.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Buen empate Roger, ya sabes tu que en esta categoría no hay enemigo pequeño, todos los matches son muy sufridos. Espero que no os empeceis a animar justo esta semana y espereis una más para sumar todos los puntos.

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

Gracias por tus palabras. No es un problema de animarse o no, después de la victoria del Jake con el Comtal las cosas se han vuelto a poner muy complicadas. Puntuar con vosotros seria un gran balón de oxigeno para nosotros, pero somos conscientes que será muy difícil ya que estáis en un gran momento de forma.

Pero como dice el refranero, “hasta el mejor escribano, un día puede hacer un borrón”.

Esperando vuestro “borrón”, recibid un cordial saludo.