dijous, 24 de desembre del 2020

Nadal 2020




Doncs si, ha arribat el Nadal. El cos ens demana el de sempre en aquestes dates, es a dir: celebracions, reunions familiars i regals.

El pertinent protocol d’aquestes dates ens demana alegria i bon “rotllo”. Però, aquest any la cosa ha estat i és diferent; la situació demana prudència i moltes coses que són molt normals per Nadal, aquest any, com deia aquell, “no toca”.

Però com col·lectiu farem cas? Permeteu-me que ho dubti. Curiosament, com a col·lectiu majoritàriament ho entenem i pensem que es tenen que fer cas les recomanacions de les autoritats sanitàries. Ara bé, en molts casos (més dels que haurien de ser) pensem que les recomanacions es tenen que complir com col·lectiu però que ho facin els altres. Des del meu punt de vista, vam tancar malament la primera onada i ara tindrem, possiblement al gener, que enfrontar-nos a una tercera.

No volia donar-vos la “tabarra” però ja sabeu com sóc. Aquest article és per felicitar-vos les festes com faig cada any.


Vull compartir amb vosaltres dos vídeos musicals que m'han agradat, espero que també siguin del vostre grat.





En fi, desitjo a totes les persones que us agraden els escacs i a tots els que estimeu que tingueu unes molt bones festes; i que la “mala bestia” no ens pugui fer mal el més aviat possible.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Francesc Nicolás ha dit...

Totalment d'acord, bones festes !!

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Francesc,

Bones festes també per a tu!