dilluns, 20 de gener del 2020

Per equips 2020. Primera ronda


19 de gener, diumenge pel matí, ha començat el Campionat de Catalunya per equips. Ha començat per a totes les categories menys la Divisió d'Honor que es juga els dissabtes per la tarda, es a dir, un dia abans.

El Campionat de Catalunya per equips és un torneig especial, des del meu punt de vista, el més important que organitza la Federació Catalana d'Escacs. No tan sols perquè a la Divisió d’Honor juguen molts forts jugadors titulats, sinó, també i més important, perquè aquesta competició, ronda a ronda mou milers de jugadors i jugadores de molt variades edats i de totes les geografies de Catalunya.

La primera ronda sempre és complicada i, també, la que produeix alguna que altra sorpresa. No en va, aquesta competició recull molts jugadors que no juguen durant l'any, i les primeres rondes estan fora de forma.

Nosaltres el Sant Martí hem jugat amb el sempre perillós Sant Boi. Al Sant Boi els faltaven tres jugadors titulars i a nosaltres un. El resultat ha estat 7 a 3 al nostre favor, però cal dir que el matx ha estat molt més dur del que reflexa aquest resultat final.

Podeu trobar els resultats individuals d'aquest matx en aquest enllaç.

Els resultats del nostre grup, Primera Divisió Grup II, han estat aquests:


Com sempre us passo algunes fotos:











Hem compatit local amb el Sant Martí B i el Sant Martí E.

L'equip B ha guanyat al Gavà per 6’5 a 3’5.







L'equip E a perdut amb el Peona i Peó F per 1 a 3.


En fi, tan sols estem a la primera ronda; però sempre és millor començar guanyant. El Sant Boi és un equip sempre perillós, quan juguin amb l'equip complert, de ben segur que donaran molta “guerra”.

La propera setmana un altre encontre important, en una categoria cada cop més exigent.

Salut i escacs,

1 comentari:

Unknown ha dit...

Strange "water hack" burns 2lbs overnight

At least 160 thousand women and men are hacking their diet with a simple and SECRET "liquid hack" to burn 2 lbs every night in their sleep.

It is proven and works on everybody.

Just follow these easy step:

1) Grab a drinking glass and fill it half glass

2) Then do this crazy HACK

so you'll be 2 lbs skinnier in the morning!